Роман із колегою або тим, кому ви давно подобаєтеся: Любовний гороскоп на вересень для усіх знаків Зодіаку

Астрологи розповіли, чого варто побоюватися чи очікувати восени від "другої половинки". Про це повідомляє видання Sun, передають Патріоти України та пропонують ознайомитися із порадами і вам.

Овен

Не виключений роман з тим, з ким ви займаєтеся спільною справою і кого досить непогано знаєте. Можливо, ви з цією людиною вже відчуваєте взаємну симпатію і регулярно її одне одному демонструєте. Якась подія допоможе вам подолати кордон формального спілкування і перейти до більш особистої взаємодії.

Телець

Не виключене знайомство і початок стосунків з тим, хто націлений на те ж, що і ви самі. Швидше за все, це буде вигідний вам обом союз умів, гаманців, ділових рис з приємним доповненням у вигляді любовної взаємодії і прикрашений чимось високохудожнім або вишукано інтелектуальним. Однак не розслабляйтеся: інтерес даної людини до вас доведеться постійно підігрівати, а заради цього потрібно буде невпинно самовдосконалюватися.

Близнюки

У вересні не виключений початок стосунків з розрахунку. Можливо, людина, яка жадає бути з вами і має певну владу, нарешті щось придумає, що запропонувати вам таке, щоб ви погодилися на роман з нею І ви купитеся, вирішивши, що союз буде для вас зручним і принесе якісь плюшки в кар'єрі або у фінансових справах. Все може скластися вельми для вас чудово, ну, з деякими "вкрапленнями": надане вам доведеться так чи інакше відпрацьовувати.

Рак

Не виключений початок досить для вас зручних, хоча і навряд чи дуже довгих відносин. Можливо, ви поєднаєте приємне з корисним - якісь справи і секс з тим, з ким їх будете вести. Причому, швидше за все, цього разу обійдеться без повної емоційної включеності, ви станете чітко усвідомлювати, що союз тимчасовий, що просто вам так зручніше - бути з цією людиною, щоб контролювати комерційний, фінансовий або будь-який інший матеріальний процес, а інтим - бонусом.

Лев

У вересні ви можете проявити ініціативу і затягнути в стосунки того, кому давно і явно подобаєтеся. Велика ймовірність, що якась людина цілком очевидно захоплена вами, але не наважується зробити перший крок, і ви зрежисуєте ситуацію, в якій інтимне зближення станеться хіба найбільш природним чином. Союз обіцяє бути довгим, а в якийсь момент, можливо, стане і шлюбним.

Діва

У вересні не виключений початок відносин з тим, хто багато в чому схожий з вами за цілями й завданнями, тільки має більше можливостей і якихось ресурсів для досягнення бажаного. Об'єднавши зусилля, ви отримаєте відмінний результат, а заодно зрозумієте, що разом ви - сила і що, окрім користі і вигоди, в вашій взаємодії присутній ще й любовний інтерес. Головне - уникати того, що дратувало у вас ваших попередніх партнерів, як ділових, так і амурних, і тоді ви з цією людиною будете безумовно щасливі.

Терези

У вересні можуть початися амурні стосунки з тим, з ким раніше ви довго і непросто будували ділове співробітництво. Причому велика ймовірність, що цього разу ви не тільки всебічно обдумаєте перспективність даного роману і врахуєте фактор його прямої для вас вигоди, а проявите активну ініціативу, змоделюєте ситуацію, яка продемонструє цій людині, що ви готові перейти до близького, інтимного спілкування.

Скорпіон

У вересні не виключено початок роману, який по суті буде взаємовигідним співробітництвом. Можливо, вам з якоюсь людиною доведеться прикинутися парою, продемонструвати всім, що ви перебуваєте в близьких відносинах, щоб досягти якоїсь вкрай важливою для кожного з вас цілі. Однак є ймовірність, що після завершення зблизити вас ситуації ви розлучатися не захочете.

Стрілець

У вересні ви, можливо, будете розглядати представників протилежної статі з точки зору потенційної користі і вишукувати серед колег і знайомих того, з ким можна було б замутити з прямою для вас вигодою. Але так на це і не наважитеся, бо зрозумієте: подібний альянс не для вас. В нагороду в кінці місяця зірки обіцяють вам знайомство, яке трохи пізніше переросте в дуже щасливий роман.

Козеріг

У вересні не виключений початок цікавого собзу, який приносить перманентну користь. Можливо, поруч з вами з'явиться людина, розмови з якою покажуть: у вас дуже багато спільного, і цим варто скористатися. Обопільний любовний інтерес призведе спочатку до інтимного зближення, а потім, швидше за все, і до створення міцного альянсу, в якому любовні відносини будуть підкріплені комерційними.

Водолій

Вам у вересні зірки обіцяють початок відносин з тим, з ким ви давно і непогано знайомі. Не виключено, що ця людина виявиться для вас тим самим шматочком глини, з якого ви зможете виліпити ідеального партнера, вклавши в нього риси і моральні цінності, які особисто для вас є засадничими. До речі, є ймовірність, що таке стане можливим тому, що він (вона) дещо молодший за вас.

Риби

Вам у період з 1 по 21 вересня настійно рекомендується уникати амурних уподобань: закоханість виявиться невзаємною, важкою, до того ж ще і вкрай витратною у фінансовому плані. А от після 21-го числа закохуйтеся на здоров'я: велика ймовірність, що поруч з вами з'явиться людина, яка зуміє гідно оцінити вас і зробити по-справжньому щасливим (щасливою), дати те, про що ви мріяли, фантазували, марили. Але не квапте події і не вимагайте всього й одразу - злякаєте.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...