Романтичні знайомства та подарунки від коханих: Яким знакам Зодіаку зірки обіцяють особливе щастя у вересні

Новий місяць, який щойно розпочався, виявиться невдалим для трьох знаків зодіаку, але при цьому ще трьом принесе приємні сюрпризи. Це будуть і нові романтичні відносини, і вигідні ділові проекти. Є шанс отримати бажаний подарунок. Такий прогноз дав відомий астролог, суддя проекту «Битва екстрасенсів» (СТБ) Хаял Алекперов, повідомляють Патріоти України.

Для Тельців вдалим буде початок місяця. Кар'єра піде в гору, з'явиться можливість проявити себе на більш високому рівні. У міжособистісних стосунках буде шанс почати все заново: забути старі образи і покласти край суперечкам. Вересень стане сприятливим місяцем для сімейних Тельців.

Одиноким Ракам вересень принесе романтичні знайомства, які з великою ймовірністю переростуть у тривалі стосунки. При цьому Ракам, плануючи свої дії, варто фільтрувати інформацію, що надходить, щоб не бути обдуреним.

Для Дів приємним періодом стане кінець вересня. Зірки обіцяють здійснення бажань і подарунок, про який довго мріялося. Початок осені може здатися складним, але потім все обернеться якнайкраще.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Початок капітуляції армії РФ": Астролог назвав подію, яка ознаменує закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:28

Астролог Влад Росс вважає, що від другої половини квітня Україна почує про добрі новини стосовно західної допомоги. Він також переконаний, що до кінця 2024 року наші Сили оборони звільнять окупований Росією Крим. Про це він сказав у коментарі ютуб-кан...

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...