Росії запропонують "плюшку": Тарологиня дала прогноз по завершенню війни в Україні

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, що санкції проти Росії можуть бути послаблені в обмін на закінчення війни в Україні. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України.

Яна Пасинкова наголосила, що найближчим часом Україна може припинити атакувати РФ, проте нещастя на країну-агресорку таки впадуть.

"Все, що відбуватиметься у них - це результат жахливих співпадінь або форс-мажорів", - пояснила вона. Також переможниця "Битви екстрасенсів" вважає, що Захід може запропонувати РФ послаблення санкцій в обмін на закінчення війни.

"Світова спільнота у найближчі 3 місяці пропонуватиме фашистам якісь плюшки, підтримку економіки і захист тільки задля того, щоб вони пішли з нашої землі та зупинили війну. Чи це справедливо після такої кількості крові? Ні, але подивитесь, воно так і було", - сказала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 16 вересня для всіх знаків зодіаку

понеділок, 16 вересень 2024, 5:20

Овен . Сьогодні корисно проявляти активність, демонструвати свої найкращі якості. Спілкування із колегами також буде корисним для Овнів. Потрібно використати почуття гумору, вибирати цікаві теми. Командна робота стане більш ефективною: хтось надасть п...

Гороскоп на 15 вересня для всіх знаків зодіаку

неділя, 15 вересень 2024, 5:20

Овен . Вирішуйте проблеми відразу в міру їхнього виникнення, не відкладайте на потім. Сьогодні вам властиво перебільшувати важливість того, що відбувається; дрібні неприємності можуть вибити вас із колії. Ситуація скоро зміниться на краще, зберігайте ...