Росія готується атакувати: Астролог попередила українців про небезпеку на Великдень

Астролог і екстрасенс Анна Єфремова попередила українців про небезпеку на Великдень. У своєму прогнозі фахівець зазначає, що на Великдень росіяни можуть влаштує наступ і провокації. Як зазначає астролог, українцям в 2022 році на Великдень краще не ходити в храми, оскільки окупанти можуть їх обстрілювати, передають Патріоти України.

"24 квітня всім краще залишитися вдома і не ходити в храми. Є висока ймовірність того, що російські окупанти завдадуть авіаудари саме по храмах. Помоліться вдома, зараз не той момент коли потрібно стати мішенню! У ворога немає Бога в серці, йому все одно в якому місці вбивати мирне населення", - пише астролог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

А ви це знали? Як прізвище чоловіка впливає на долю жінки

четвер, 2 травень 2024, 14:30

Код долі: що може статися, якщо жінка змінить своє прізвище на прізвище чоловіка, передають Патріоти України. Зміна прізвища після одруження – це звичайна практика в українських родинах. Втім, нумерологи рекомендують обачніше ставитися до такого вчинку...

Гороскоп на 2 травня для всіх знаків зодіаку

четвер, 2 травень 2024, 5:20

24 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Водолій. 2 травня може бути днем повсякденних справ, проте він може також приховувати певні можливості і цікаві події. Це може бути добрим часом для планування майбутніх подій, под...