Росія знову атакує Україну ракетами: Астролог назвала області, які опиняться під вогнем

Російські загарбники продовжать обстрілювати територію України, і найближчим часом рано очікувати припинення обстрілів, передають Патріоти України.

Проте якщо зараз фокус російських атак буде спрямований на центральні та західні регіони нашої держави, то ближче до зими страждатимуть від атак інші території. Про це розповіла астролог Наталія Власенко в інтерв'ю УНІАН.

Вона зазначає, що український військовий сектор буде сильним. Проте обстріли з боку окупантів не припиняться.

"У лютому дуже сильним буде військовий сектор захисту, наша армія поліпшить свої позиції, але обстріли можуть бути. Російська армія буде зазнавати труднощів, шукати нові методи у вирішенні військових завдань", – каже астролог.

Власенко пояснила, що зараз під ударом центральні області і Захід України. Але найближчим часом тенденція може змінитися і російські загарбники "переключаться" на інші регіони. Під вогнем окупантів можуть опинитися Сумська, Чернігівська, Донецька і Київська області.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 3 травня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:20

Це 25 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Риби. Це добрий час для того, щоб приділити трохи часу на планування подій, завдань та цілей. Створіть список того, що вам потрібно зробити, і визначте пріоритети. Використовуйт...

А ви це знали? Як прізвище чоловіка впливає на долю жінки

четвер, 2 травень 2024, 14:30

Код долі: що може статися, якщо жінка змінить своє прізвище на прізвище чоловіка, передають Патріоти України. Зміна прізвища після одруження – це звичайна практика в українських родинах. Втім, нумерологи рекомендують обачніше ставитися до такого вчинку...