"Росію чекає жахлива доля": Відомий астролог передбачила страшний кінець Путіна

Росію в найближчі роки чекає жахлива доля, а найближчим часом - дефолт. Як говорить у своєму прогнозі відомий астролог Аріна Артуровна, поєднання зовнішніх і внутрішніх лих призведе до краху суверенності держави, передають Патріоти України.

Астролог додала, що напруга і проблеми будуть та збережуться до 2024 року, а відновлення Росії займе 29 років. "Те, що відбувається зараз – це просто "квіточки". Все найгірше - попереду. Злидні, безробіття, постійний брак сировини і падіння рубля... вже в травні Росію чекають великі народні хвилювання. Але це - не найгірше в особистій історії Путіна", - розповіла астролог.

Так, зазначається, що в Росії будуть спроби повалення влади. За словами астролога, там вже зараз плетуть клубок інтриг і зради. "У будь-якому випадку Росія розпадеться і відбудеться розділ території. На місці РФ виникнуть якісь нові держави, вже ніколи не буде тієї Росії, яку ми знали раніше", - говорить астролог.

До 2024 року, стверджує астролог, Путін сам покине свій пост або ж буде жорстко повалений. Крім того, за її прогнозом, рік потому, в 2025-му, ймовірний ряд замахів на Путіна, один з яких може стати успішним і привести до смерті кривавого російського диктатора.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 4 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 4 травень 2024, 5:20

Вихідні стануть чудовим часом для відпочинку після важкого робочого тижня. Це також чудовий час, щоб провести час із сім'єю або друзями. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні стануть часом для Овнів, щоб зосередитися на особистому зростанні. Знайдіть спосіб з...

Зваляться випробування! Травень стане справжнім випробуванням на міцність для цих знаків зодіаку

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:56

Комусь доведеться приймати важкі рішення, хтось пересваряться з близькими, а когось з головою накриє лавина невдач. Втім, переживши цей складний період, вони стануть лише сильнішими, передають Патріоти України. Овен. Гороскоп на травень 2024 обіцяє пре...