Розплата неминуча: Астролог передбачила смерть Путіна і болісні страждання по всій Росії

У 2023 році на президента РФ Путіна може чекати смерть. А в самій Росії почнуться події, які принесуть болісні страждання жителям країни-агресорки, передають Патріоти України.

Відомий астролог Анжела Перл в інтерв'ю Наталії Мосейчук передбачила смерть кривавого диктатора і зазначила, що з 24 березня в РФ почнуться неймовірні зміни. Вся річ у Плутоні.

"Я думаю, що Путіна не стане дуже скоро. Ймовірно, цього року. Фізично. Тому що Плутон - планета величезної трансформації, величезних змін і, найголовніше, змін у владі. Вона входить 24 березня в знак Росії... Там взагалі весь березень, так багато подій відбувається!", - розповіла астролог.

На тлі всіх жахливих подій, які чекають РФ, з 17 травня в Україні будуть відбуватися поліпшення і гарні новини, вважає таролог. Планети і зірки будуть на нашому боці, а ось кривавому диктатору і його країні пощастить менше.

"А Плутон - планета смертей, величезних змін якихось, входить в знак Росії. І там може бути так, що у них буде зміна уряду. І прийдуть більш жорсткі, більш контролюючі люди, більш жорстокі навіть. Тому що Плутон символізує силові структури, сильний контроль і навіть кримінальні авторитети. Це все Плутон, це ті, хто будуть ще більше тиснути на народ, ще більше обмежувати в правах", - вважає Перл.

Вона розповіла, що РФ доведеться страждати весь 2023 рік і частину 2024 року. Тільки лише в листопаді 2024 року Плутон залишить росіян у спокої. А до цього часу в країні можуть бути перебудови влади, кілька разів можуть змінитися правителі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...