Розпочинається рік Кролика. Що треба зробити зараз, аби щастило увесь рік: Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 21-22 січня

22 січня розпочнеться рік Кролика за східним календарем. Вихідні – найкращий час, аби втілити у життя свої плани. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Набридне коритися обставинам, - говорить астрологиня. – Потерпіть ще кілька днів. Багато вдасться тим, хто перестане опиратися. Субота - останній день місячного циклу. Настав час природного розслаблення. Бракуватиме сил на важку фізичну працю. Повикидати з хати непотріб. В ніч з суботи на неділю матимемо молодик. Розпочинається рік Кролика за східним календарем. Тому ранок неділі бажано присвятити плануванню свого життя на наступний рік. Будьте уважні до деталей. Заплановане може реалізуватися буквально. Зробіть усе для того, аби щастило увесь рік. Розсилайте резюме, шукайте роботу, про яку раніше не наважувалися мріяти. Вас помічатимуть роботодавці. Пам'ятайте про водні процедури. Цієї неділі вони матимуть цілющі властивості. Плавайте, приймайте ванни".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Тим, хто звик керувати й бути попереду, доведеться тепер пасти задніх. Здаватиметься, що втрачаєте час. Насправді, отримаєте можливість відпочити. Більше читайте, спілкуйтеся з родичами. Це надихне на створення нового бізнесу..

Телець (21 квітня – 20 травня)

Відчуєте, чи правильним шляхом рухаєтеся. Це буде помітно по заробітках. Можна купувати ноутбуки, гральні приставки. Попрощайтеся з агресивними людьми.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Відчуєте, що готові гори звернути. Не чекайте на допомогу. Беріться за все самотужки. Почнуть здійснюватися заповітні мрії. Буде бажання завести нових друзів. Не тікайте від свого оточення, бо скоро не буде до кого заговорити.

Рак (22 червня – 22 липня)

Пильнуйте за документами, квитками і грошима. Будете поспішати на потяг чи літак. Аби нічого не забути, пакуйте валізу заздалегідь. Не варто купувати посуд і пральні машини.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Грошей вдосталь. Робота нехай зачекає до понеділка. Дайте відпочити очам і голові, сходіть на прогулянку у парк. Шукайте нових друзів, а не коханих. Романтичні пригоди принесуть головний біль.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Вдало пройдуть співбесіди, якщо не будете хвилюватися і відволікатися на повідомлення в телефоні. Кажіть коханим про свої бажання, вони незабаром здійсняться. Якщо маєте дітей-випускників, допоможіть їм визначитися з університетом і спеціальністю.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Це період випробування для закоханих. Не вирушайте разом у мандрівку, бо часто будете сваритися. Радійте успіху чоловіка чи дружини. Підтримайте їхні починання, навіть якщо для цього треба пожертвувати власними інтересами. У суботу легко буде завагітніти.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Великі плани доведеться відкласти на лютий, бо грошей забракне. Придбати те, що подобається, не вдасться. У магазині не виявиться вашого розміру. Відчуєте себе бажаними та коханими. Нові стосунки ощасливлять надовго.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Гарні заробітки принесуть налагодженні на початку року справи. Молоді подружжя можуть сваритися на людях. Не виносьте своїх проблем назагал. Ревнощі безпідставні. Відмовтеся від пігулок для схуднення. Краще бігайте щоранку.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Вдалий час для покупок. Знижки в інтернет-магазинах потішать. Занепокоєння викличуть коти. Віднесіть домашнього улюбленця до ветлікаря. Отримаєте запрошення на хрестини чи весілля.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Докладіть зусиль, аби підвищити заробітки. Роботи буде багато, і за неї гарно платитимуть. Після обіду відвідайте музей, запишіться на екскурсію. Враження надихатимуть весь наступний тиждень. Вами захоплюватимуться. Це вдалий час, аби запускати свій ютуб-канал.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Турботи відступлять. Настає період приємних змін. Не хвилюйтеся, що про вас подумають інші. Живіть, як подобається.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...