Рибам варто остерігатися отруєнь: Гороскоп здоров'я на останні дні серпня

В останні дні серпня багато Стрільців відчують серйозні проблеми з травленням. Астрологи зазначили, що зараз настає найкращий час для початку дієти, передають Патріоти України.

Якщо не скорегувати раціон харчування, вже в найближчі дні у багатьох Стрільців виникнуть серйозні розлади шлунково-кишкового тракту.

А ось представники знака Козеріг можуть відчути неприємні симптоми в правій частині тулуба. У деяких Козерогів можуть початися проблеми з печінкою в кінці серпня. Щоб цього не сталося, важливо заздалегідь скорегувати раціон харчування і включити в нього продукти для очищення печінки. При цьому астрологи підкреслили, що таке дієтичне харчування має тривати не менше місяця. Багатьом Козерогам за допомогою дієти необхідно скинути хоча б 2-3 кг.
В останні дні серпня Водолії будуть відчувати себе чудово, у них з'явиться багато енергії, але про здоров'я забувати не можна. Астрологи радять вибрати для себе відповідну дієту і очистити організм. Також не рекомендовано захоплюватися прийомом лікарських препаратів.
У найближчий тиждень представники знака Риби повинні проявляти обережність на дорозі і при роботі з електричними інструментами. Багато Риб можуть відчути біль в животі, також не виключені харчові отруєння.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зваляться випробування! Травень стане справжнім випробуванням на міцність для цих знаків зодіаку

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:56

Комусь доведеться приймати важкі рішення, хтось пересваряться з близькими, а когось з головою накриє лавина невдач. Втім, переживши цей складний період, вони стануть лише сильнішими, передають Патріоти України. Овен. Гороскоп на травень 2024 обіцяє пре...

Гороскоп на 3 травня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:20

Це 25 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Риби. Це добрий час для того, щоб приділити трохи часу на планування подій, завдань та цілей. Створіть список того, що вам потрібно зробити, і визначте пріоритети. Використовуйт...