Ризик аварії, фінансові труднощі або розрив відносин: Місячний гороскоп на тиждень

На цьому тижні нас чекають три фази місячного циклу. Зростаючий Місяць 20 вересня сприяє новим починанням і пошуками нового місця роботи. Повня 21 вересня – не найпростіший період, важливо правильно розпланувати день для залучення удачі. Період убуваючого Місяця з 22 вересня благоволить колективній роботі, зазначають Патріоти України.

Місячний гороскоп на 20-26 вересня 2021 для Овна

На цьому тижні Овни можуть розслабитися. Робота не буде вас напружувати, а ось в особистому житті шторм прийде в тиху гавань. Підвищується ймовірність конфліктів з рідними і партнером. Можливо, загостряться ті проблеми, які ви відкладали в довгий ящик. Наприкінці тижня ви можете відчути, що буря відступає - тепер можна зітхнути спокійно.

Місячний гороскоп на 20-26 вересня 2021 для Тільця

Вже на початку тижня Тільцям може здатися, що оточуючі тільки й роблять, що намагаються ставити палиці в колеса. Не варто звертати на них увагу, чітко дотримуйтеся наміченого шляху і йдіть напролом, цілеспрямованості і завзятості вам не позичати. Зірки радять бути уважними на дорозі - підвищується ризик аварій. Питання, пов'язані з дітьми можуть зажадати негайних рішень.

Місячний гороскоп на 20-26 вересня 2021 для Близнюків

Для Близнюків настає час задоволень. Цей період варто провести не в задушливому кабінеті обридлого офісу, а на природі з близькими. Сприятливий час, щоб відправитися у відпустку. Якщо робота тримає і не відпускає – експерименти з зачіскою і стилем можуть додати в життя яскравих фарб. Відправляйтеся на шопінг і поновіть гардероб. Також настав час переглянути відносини з близькими друзями.

Місячний гороскоп на 20-26 вересня 2021 для Рака

Раки мають можливість насолодитися одним з найбільш спокійних періодів в році. Проблеми будуть вирішуватися швидко і без особливих зусиль. Сприятливий час для пошуку нової роботи - зірки обіцяють вигідну пропозицію - просто робота вашої мрії. В особистих відносинах повна гармонія і взаєморозуміння з коханими.

Місячний гороскоп на 20-26 вересня 2021 для Лева

Хороший період для спілкування. Нові знайомства та цікаве спілкування чекають на Левів. Однак не варто забувати і про старих друзів. Проведіть приємний вечір в компанії товаришів, з якими ви вже давно не бачилися. На цьому тижні варто віддавати перевагу пасивному відпочинку - активне проведення часу збільшує ризик травматизму. Відпочиньте від домашньої роботи - делегуйте обов'язки чоловікові і дітям.

Місячний гороскоп на 20-26 вересня 2021 для Діви

Ситуації, які виникають на цьому тижні у Дів, можуть вимагати вдумливого рішення. Не варто намагатися впоратися з труднощами поодинці. Просіть поради або допомоги у близьких і друзів. Будьте гранично уважні при підписанні документів. Зірки попереджають про можливі фінансові труднощі. Тому краще не позичати грошей і не брати кредитів.

Місячний гороскоп на 20-26 вересня 2021 для Терезів

Цей тиждень віщує Терезам, що в особистих відносинах будуть кипіти пристрасті. Можливо напруга в парі дійде до межі і закінчитися розривом відносин. Однак тим, у кого в родині панує гармонія і розуміння не варто побоюватися бур – ви будете насолоджуватися один одним. У професійній сфері вас може закрутить у вирі несподіваних обов'язків.

Місячний гороскоп на 20-26 вересня 2021 для Скорпіона

Скорпіонам варто скинути з себе залишки ліні і активно взятися за роботу. Не відкладайте справи на потім, вони будуть накопичуватися сніговим комом. У відносинах з близькими можлива серйозна розмова. Він допоможе вирішити всі гострі питання. Ви зможете пробачити один одному колишні образи.

Місячний гороскоп на 20-26 вересня 2021 для Стрільця

У професійній діяльності Стрільців настає гаряча пора. Вас чекає активний робочий тиждень, наповнений несподіваними справами, які вимагають швидкого вирішення. Можливо, друзі або родичі звернуться до вас за допомогою. Проведіть вечір в омпанії друзів - це допоможе зарядити вашу життєву батарейку. Вихідні найкраще провести на природі.

Місячний гороскоп на 20-26 вересня 2021 для Козерога

В особистому житті вільних жінок-Козерогів намічаються зміни. Можливо, ви зустрінете вашу долю, проте чи стане ефектний чоловік вашим супутником життя – залежить від того, чи правильно ви себе поведете. Нехай докладе максимум зусиль, щоб звернути на себе увагу, не варто здаватися відразу – гра обіцяє бути цікавою. Можливе загострення хронічних захворювань.

Місячний гороскоп на 20-26 вересня 2021 для Водолія

На цьому тижні Водоліям відпочинок буде тільки снитися. Доведеться закатати рукава і активно включитися в роботу. Однак пам'ятайте, що робочі обов'язки не повинні перешкодити вашому єднанню з сім'єю. Не забувайте про своїх домашніх. Їм як ніколи потрібна ваша увага, допомога і підтримка.

Місячний гороскоп на 20-26 вересня 2021 для Риб

Зірки благоволять активним Рибам на цьому тижні. Завзятість в досягненні мети допоможе досягти бажаного результату вже незабаром. Успіх в будь-яких починаннях буде супроводжувати цілеспрямованим представникам знака. Тільки постарайтеся особливо не поширюватися про нього. Тримайте все в таємниці навіть від близьких друзів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Магічний" Рожевий місяць-2024: У чому особливість повні 24 квітня і як вона може змінити ваше життя

вівторок, 23 квітень 2024, 9:05

Лише 8 квітня на небі завершився парад затемнень, а вже варто готуватися до квітневої повні (відома як Рожевий Місяць). Вона цього року очікується в середу, 24 квітня. Місяць перебуватиме у сузір'ї Діви. При цьому найяскравішим об'єктом поруч із Місяце...

Гороскоп на 23 квітня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 23 квітень 2024, 5:20

23 квітня 2024 - це 15 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Терези. День обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх проектів ...