Ризик аварій, сварки і фінансові втрати: Чотири знаки Зодіаку, яким не пощастить до 26 вересня

З 20 по 26 вересня Терези можуть зіштовхнутися із конкурентною боротьбою, а у житті Овнів відбуватимуться руйнівні процеси. Водночас Скорпіонів можуть спіткати розчарування в роботі, а Стрільці отримають погану новину, зазначають Патріоти України.

Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка ексклюзивно для AstroOboz розповіла, у чому ще не щаститиме чотирьом знакам зодіаку на тижні. За її словами, одному знаку доведеться докорінно змінювати те, чим він займається.

Овен

Навколо вас відбуваються якісь руйнівні процеси, ви б і раді це все зупинити, але не можете зрозуміти, чому так відбувається, ви не знаєте усіх причин і можете тільки спостерігати за усіма зовнішніми процесами.

Терези

Конкуренти не сплять, постійно вам вставляють палиці в колеса, і щоразу намагаються зробити ще дошкульнішого удару. Але ви таки боретесь, хоч інколи руки і опускаються, бо ви вже не знаєте, що робити.

СкорпіонСум та розчарування може вас спіткати у вашій роботі, адже зараз вам не до снаги ані процес, ані результат, що ви отримуєте. Все набридло. Потрібно буде або зайнятися чимось іншим, або перебудувати все докорінно.

Стрілець

Можете дізнатися про якісь важливі речі щодо того, що з вами має трапитися, але це вам не надто підходить. Сил опиратися і все переінакшити у вас зараз не дуже багато, тож ви впадаєте в меланхолію замість того, щоб боротися.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...