Ризик може принести прибутки: Гороскоп Павла Глоби на 14 січня для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 14 січня 2022 року прогнозує Терезам конфліктний день. Леви будуть дуже енергійними, передають Патріоти України.

Овен
Овни відчують гостру потребу йти далі і продовжувати рух навіть незважаючи на те, що нічого не вдається. Астрологи кажуть, що незабаром на вас чекає успіх.
Телець
Тельцям варто скласти чіткий план на день. Намагайтеся обмежити себе від речей, які забирають ваш час.
Близнюки
Близнюки цього дня зможуть просунутися кар'єрними сходами. На вас чекають теплі стосунки з керівництвом та колегами.
Рак
Цей день змусить Раків піти на ризик. Будьте впевненими у собі і нічого не бійтеся. Як тільки ви подолаєте страх, у вас все вийде.
Лев
Леви будуть дуже енергійними. Ви виконаєте чимало справ і будете задоволені виконаною роботою.
Діва
Дівам не варто забувати цього дня про близьких людей. Зателефонуйте батькам та приділіть їм свій час.
Терези
Терезів у цей день чекає конфлікт із друзями. Суперечка виникне через нісенітницю, тому постарайтеся вирішити все якомога спокійніше.
Скорпіон
На Скорпіонів чекає монотонний день. Багато ваших планів не здійсняться і від цього ви впадете у невелику депресію.
Стрілець
Вам настав час повірити в себе. Відкидайте подалі лінь, сонливість, апатію і починайте діяти. Зрушення з мертвої точки одразу дасть свої плоди.
Козеріг
Козероги сміливо можуть взятися за втілення непростої справи. Ви матимете всі карти в рукаві, щоб досягти бажаного результату.
Водолій
П'ятниця – зручний день для планування відпустки. Астрологи кажуть, що Водолії зможуть придбати квитки за дуже вигідною ціною.
Риби
Рибам варто відмовитись від наказів і наказного тону, адже на вас за таке можуть сильно образитися. Не варто нікого змушувати робити те, що ви самі спокійно можете виконати.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Планети постануть на небосхилі у незвичному параді": Карпатський мольфар назвав час кардинальних змін у війні (відео)

середа, 1 травень 2024, 23:05

У затишному карпатському селі, на мальовничій полонині серед гір живе відлюдник на ім'я Яків. Це старий чоловік з довгою сивою бородою і палаючими очима, наповненими незбагненною мудрістю. Яків належав до давнього роду гуцульських мольфарів, хранителів...

Любовний гороскоп на травень: Хто зі знаків зодіаку знайде своє щастя в останній місяць весни

середа, 1 травень 2024, 8:05

У травні знайти свою долю мають шанс сміливі і відкриті персони. Обдурити когось буде важко. Авантюру швидко викриють. Не вдавайте з себе того, ким не є насправді, радить астрологиня Олена Максимова. . "Помітите на собі, що таке закон карми, - каже ас...