Ризик шахрайства, невдача або збільшення доходу: Фінансовий гороскоп на тиждень 20-26 вересня - що станеться з вами

Вже з понеділка у фінансовому гороскопі для багатьох знаків Зодіаку будуть переважати позитивні тенденції. Однак середа буде не найкращим у фінансовому плані днем. Краще утриматися від великих придбань і вирішення грошових питань, зазначають Патріоти України.

Фінансовий гороскоп на тиждень 20-26 вересня для Овнів

Ситуація з фінансами в першій половині тижня для Овнів буде напруженою. Головне, утриматися від необов'язкових покупок. У четвер ви можете відмовитися від вельми вигідної пропозиції через те, що не зможете прийти до компромісу в обговоренні питання. Сприятливий період настане в п'ятницю, будуть вдалими вкладення в цікаві проекти. У суботу ви будете витрачати гроші на забезпечення свого комфорту.

Фінансовий гороскоп на тиждень 20-26 вересня для Тільців

У цьому періоді Тільці докладуть всіх зусиль, щоб зберегти бюджет. З вашої ощадливістю навіть вийти накопичити. Однак для цього необхідно, щоб кожен член сім'ї або ділові партнери діяли в унісон. У четвер буде складно з ким-небудь домовитися і це може спричинити втрату доходів. Здійснюючи покупки в неділю, потрібно брати з собою список необхідного, щоб не було спокуси витратити більше.

Фінансовий гороскоп на тиждень 20-26 вересня для Близнюків

На цьому тижні Близнюків очікують важливі переговори, стосовно фінансів. Можливі угоди, іпотека, великі інвестиції або кредити. Якщо не бажаєте, щоб справи затягнулися до наступного місяця, необхідно вирішити їх до неділі. У середу краще утриматися від необов'язкових витрат – це невдалий у фінансовому плані день. Будь-які маніпуляції можуть виявитися непередбачуваними і вдарити по бюджету.

Фінансовий гороскоп на тиждень 20-26 вересня для Раків

Перша половина тижня благоволить вирішенню бюрократичних питань, пов'язаних з чужими грошима. Поспішіть оформити належні вам пільги і виплати. Онако направляючи чужі фінанси на те, що здається легким, приготуйтеся до того що вам доведеться неабияк понервувати перш ніж ситуація проясниться. На вихідних ймовірні інвестиції в ризиковані заходи. Вони можуть принести невеликий, але стабільний дохід.

Фінансовий гороскоп на тиждень 20-26 вересня для Львів

У понеділок можлива плутанина у фінансових питаннях. Хороший день для об'єднання капіталів. Однак в справах, які вимагають особистої вигоди можна прогоріти. Будьте гранично обережні з грошима-підвищується ймовірність шахрайства. Можливо, ви заволодієте цінною інформацією про чужі гроші. У четвер щось з цінних домашніх речей може вийти з ладу або розбитися.

Фінансовий гороскоп на тиждень 20-26 вересня для Дів

На цьому тижні у Дів хороші перспективи для успішних переговорів і підписання фінансових документів. Корисна інформація, яка настигне вчасно, буде вам на руку. У середу ситуація у фінансових питаннях може стати критичною. У повітрі буде витати напруга і передчуття форс-мажору. Варто поквапитися вирішити матеріальні проблеми до неділі, інакше все доведеться починати заново. Робота на вихідних принесе вам дохід.

Фінансовий гороскоп на тиждень 20-26 вересня для Терезів

Працьовитість і цілеспрямованість допоможуть вам досягти хороших результатів. До кінця тижня потрібно закінчити з підписанням документів і провести важливі переговори. Матеріальний добробут цього тижня буде вас радувати. Грошей буде вистачати як на необхідні витрати, так і на приємні покупки. У четвер можлива несподівана невдача.

Фінансовий гороскоп на тиждень 20-26 вересня для Скорпіонів

Венера протегує Скорпіонам на цьому тижні. Це означає, що фінансове становище представників знака буде стабільним. Ваші рішення, стосовно грошових питань, будуть вірними. У цих питаннях покладайтеся тільки на себе і чиніть як вважаєте правильним. У четвер є ймовірність того, що ваш партнер зірве намічені плани.

Фінансовий гороскоп на тиждень 20-26 вересня для Стрільців

Цей фінансовий період для Стрільців загрожує пройти в переговорах, покупках і пересилках товару або великою угодою. Все це питання необхідно вирішити до кінця тижня, інакше вони можуть затягнутися. Тиждень буде наповнений розмовами про гроші. Не варто здійснювати великих фінансових операцій або брати гроші в кредит.

Фінансовий гороскоп на тиждень 20-26 вересня для Козерогів

На початку тижня можливі нові знайомства, які можуть принести вигоду найближчим часом. Зірки обіцяють удачу у вирішенні бюрократичних питань. З командною роботою в четвер не складеться. Робота на вихідних допоможе примножити дохід. Ризик можливий у випадку, якщо підприємство матиме довгострокову перспективу.

Фінансовий гороскоп на тиждень 20-26 вересня для Водоліїв

Початок тижня принесе плутанину в грошові питання. Зірки попереджають про те, що необхідно бути уважними до бюджету, підвищується ризик стати жертвою шахраїв. Ситуація з фінансами загостритися у вівторок. А четвер принесе несподівані обставини, які завадять отримати дохід.

Фінансовий гороскоп на тиждень 20-26 вересня для риб

Тиждень принесе вам нові корисні знання. З середини тижня і до початку вихідних ви будете здійснювати імпульсивні покупки. Однак це принесе вам задоволення. Вже з суботи можна обмірковувати можливість інвестицій в ризикові проекти. Чи принесе користь обдуманий ризик з чужими засобами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...