Ризикувати не можна: Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким варто проявити обережність

Гороскоп на кінець травня говорить про те, що весна буде закінчуватися напружено і не для всіх вдало. З 28 травня Меркурій вступить в ретроградний рух, а перед цим пройшла досить складна Повня. Астролог назвав знаки Зодіаку, яким категорично не можна ризикувати в останні дні травня і потрібно проявити максимум обережності. Про це пише SlovoFraza, передають Патріоти України.

Лев

Будьте обережні у своїх вчинках, особливо в тих, які можуть бути прийняті неоднозначно. Вони можуть змусити ваших близьких або друзів змінити думку про вашу персону. Також зверніть увагу на здоров'я, оскільки є ризик перевантажити нервову систему, серце і судини.

Діва

Астролог нагадав Дівам, що іноді потрібно йти на компроміс і тренувати своє вміння домовлятися з іншими людьми, інакше проблеми в особистій сфері від вас не підуть. Вільний час присвятіть здоров'ю хребта - вирушайте на масаж.

Скорпіон

Найближчими днями можливі травми - користуйтеся обережно електричними приладами, а роботи на будівництві відкладіть на пару днів. У професійній сфері вам може перешкодити скептицизм - це ускладнить розвиток.

Козоріг

Найближчі дні будуть дуже складними, і особливу увагу варто звернути на настрій вашого партнера. Не виключено, що він вже давно і сильно ображається на вас, а зараз настав останній шанс, щоб зупинити його від розриву і відходу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...