Серйозні випробування і нові зіткнення: Астролог розповіла, що чекає Україну в 2022 році і чи буде перемога

Що чекає Україну в 2022 році і які ще випробування нам належить пережити, розповіла астролог і член Міжнародного товариства астрологічних досліджень США (ISAR) Тетяна Чайковська, передають Патріоти України.

За її словами, Україна зараз переживає нелегкі часи. Зіткнення з ворогом можливі до кінця 2022 року, а поліпшення помітні вже навесні 2023 року.

"Зараз Україна переживає напружений період під назвою Саде Саті. Це зіткнення прогресу з регресом - Сатурна з Ураном, протистояння яких закінчується до кінця цього року. Період Саде Саті триває близько 7,5 років і буває в житті кожної людини, міста і держави. В Україні він почався в 2017 і закінчиться в березні 2023 року, але зараз найгарячіший період в цьому відрізку, оскільки планета карми, випробувань і страждань Сатурн проходить через місяць в карті України, а місяць – це народ України, який випробовують на міцність і загартовують у важких реаліях" - зазначає Тетяна Чайковська.

Противник знаходиться в руках України

Астролог запевняє, що зараз втрати понесуть, як український народ, так і країна-агресор. Відкриті вороги в карті України показані місяцем у Водолії, а Росія вважається водолійською країною. Але великим плюсом є той момент, що противник знаходиться в руках України, а не навпаки, тобто наша країна має над ним силу.

Зіткнення і гарячі періоди з ворогом протягом 2022 будуть 3 рази:

  • з 25 березня по 18 квітня (пік 1-7 квітня);
  • з 25 липня по 22 серпня (пік з 31 липня по 9 серпня);
  • з 21 грудня по 11 січня 2023 (пік з 28 грудня по 6 січня 2023).

Але найтемніша ніч завжди йде перед світанком, нагадала астролог і запевнила, що після цих випробувань Україна стане тільки сильнішою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це стосується не тільки Харківщини": Екстрасенс попередив про ймовірні обстріли України

четвер, 28 березень 2024, 17:59

Таролог, чорний маг та екстрасенс Віктор Литовський вважає, що окупанти і далі обстрілюватимуть Україну. Водночас він пророкує потрясіння і у державі-агресорці. Про це він сказав на ютуб-каналі "Передбачення", передають Патріоти України. "Ворог нама...

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...