Щасливчиків лише три! Кому зі знаків зодіаку пощастить вихідними 6-7 липня - мрії збудуться

Нинішні вихідні, 6 та 7 липня, ідеальний час для пасивного відпочинку - на активні заходи у нас просто не вистачить сил, але проводячи час у режимі "лайт", також можна знайти багато цікавих, приємних - і корисних - занять, передають Патріоти України.

Субота, 6 липня, – перший місячний день, тому важливо пам'ятати, що саме сьогодні закладається програма, яка визначає наше життя щонайменше на місяць наперед. Важливо, щоб вона була позитивною, тому потрібно робити лише гарні вчинки, а думати – тільки про хороше. А ось відпочинок цього дня має бути максимально "рослинним": можна лежати на пляжі або вдома на дивані, читати, слухати музику. А ось порадою психологів, які вважають, що добре відпочити вдасться, лише викинувши думки з голови, можна і знехтувати. Сьогодні бажано думати про майбутнє, а ще краще – мріяти: астрологи вважають, що все задумане цього дня обов'язково здійсниться.

У неділю, 7 липня, можна помалу починати діяти, але обережно і краще – у другій половині дня, коли організм, який відпочив напередодні, набереться достатньо сил. Причому не варто обмежувати себе винятково домашніми справами – можна поступово починати готуватися до робочого тижня, складаючи плани та визначаючись із тактикою та стратегією досягнення поставлених цілей.

Телець

Тельцям відпочинок, який рекомендований їм цими днями, принесе безперечну користь – причому не лише у фізичному, а й у моральному розумінні. Найкраще в такий спекотний час вирушити на природу, де є водойма та можливість посмажити шашлики, але не самотнім одинцем, а в компанії друзів і близьких. У такій – безпосередній – обстановці люди, яких представники знака, здавалося б, вивчили вздовж і впоперек, можуть відкритися з нового – несподіваного – боку.

Скорпіон

Скорпіонам зірки подадуть знак, що містить відповідь на важливе для них питання. Найімовірніше, це станеться уві сні, який – щоб не забути – необхідно обов'язково записати, а потім спробувати розшифрувати. Ось лише сонники, яких зараз багато в інтернеті, в цій справі не допоможуть – необхідно спиратися на свою інтуїцію: саме вона – можливо, всупереч уявленням, пояснить, що насправді означає це сновидіння.

Риби

Рибам зірки наполегливо рекомендують тримати напохваті блокнот і записувати все, що спаде їм на думку. Серед цього всього, звісно ж, буде багато баласту, але трапляться і кілька ідей, які можна буде назвати перспективними, а, можливо, й геніальними – можна одразу ж подумати про те, як втілити їх у життя. Сказане переважно стосуватиметься представників знака творчих професій, проте це не означає, що решта повинні відмовитися від креативу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 6 жовтня для всіх знаків зодіаку

неділя, 6 жовтень 2024, 5:20

Овен . Багато часу вам доведеться приділити близьким, вирішувати домашні питання. Можливо, вас образить той факт, що у них може не бути часу для обговорень важливих для вас тем. Постарайтеся не злитися, подивіться на ситуацію з іншого боку. Лінивий сп...

Ви будете здивовані списком! Названо знаки зодіаку, які думають лише про себе

субота, 5 жовтень 2024, 17:45

На запитання про те, соромно бути егоїстом чи ні, однозначної відповіді не має – тут кожен спирається на свої досвід та переконання, передають Патріоти України. Звичайно, немає нічого поганого в тому, щоб любити себе і піклуватися про себе, але доти, д...