"Щасливчиків" виявилось багато: Астролог назвала дати народження людей, для яких 2022 рік буде складним

На долі багатьох людей в 2022 році вплинуть відразу чотири затемнення, проте рік прийде буде особливо складним для тих, хто народився в певні дати. Астропсихолог Ірина Булгакова перерахувала «щасливчиків», яким би ці «понеділки взяти та скасувати», передають Патріоти України.

«2022 рік відзначиться чотирма затемненнями, великим плюсом будуть дев’ять ретро-фаз різних планет, вони настануть у ці ж періоди наступного року і будуть в динаміці руху досить активно, починаючи з 15-16 травня, і далі до кінця року», — розкрила астропсихолог плани небесних тіл.

З 10 вересня по 2 жовтня, як запевняє експерт, буде особливо складним періодом для всіх жителів Землі, тому і народженим у цей проміжок часу доведеться несолодко. «Люди, які народилися в період з 10 вересня по 2 жовтня, ви маєте велике перезавантаження ваших поглядів, способів взаємодії з вашими грошима, здоров’ям, а також партнерських відносин. Загалом це хороший період для роботи над помилками», — зазначила фахівець із зірок.

Крім того, виправлення невдалого минулого досвіду рекомендовано людям, які народилися у наступні дати: З 10 листопада до 2 грудня, з 10 липня до 2 серпня, з 10 грудня до 2 січня, з 10 червня до 2 липня, з 10 січня до 2 лютого, з 10 травня до 2 червня та з 10 березня до 2 квітня. Їм варто здійснити внутрішню велику роботу над помилками: для цього, рекомендує психолог, необхідно переглянути свій погляд на те, що раніше здавалося непорушним: відносини, роботу, а також простір, який, можливо, має бути «зачистити». Зміни виявляться в переїзді на нове місце проживання, здобуття іншої роботи та інших способів заробітку, розбудови партнерських відносин.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...