Щасливчики! Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку схоплять удачу за хвіст у вересні 2021 року

Удача ніколи не приходить до всіх в однаковій мірі. У вересні ситуація не зміниться. Астрологи розповіли про те, яким Знакам Зодіаку буде везти трохи більше, ніж іншим, передають Патріоти України.

Овен

Овни відмінно себе проявляють в перехідні періоди, коли змінюється енергетика нічних світил або здійснюється перехід від однієї пори року до іншого. Вони відчують прилив сил і бадьорості. Це буде дуже сприятливий місяць, особливо саме його початок. На початку другої декади, приблизно з 11-12 вересня, удача повільно почне повертатися в колишньому, більш звичному рівні. Це означає, що Овнам потрібно встигнути зробити все найважливіше за перші десять днів вересня.

Лев

Левам буде дуже везти в саморозвитку. Ці люди зможуть знайти нові корисні розваги, хобі. Комусь пощастить знайти нову роботу. Це час, коли потрібно прислухатися до інтуїції. Вона направить Львів по вірному шляху. Найголовніше — не приймати рішення занадто поспішно. Будь-яку зайву можливість отримання нових знань варто розцінювати як допомогу Всесвіту і нічних світил. Це дивовижний час, в який пам'ять Левів буде сильніше в рази.

Діва

Дівам буде дуже везти на любовному терені. В амурних справах їм дуже часто буде посміхатися удача в процесі пошуків другої половинки. Не обійде стороною удача і тих, хто вже перебуває у відносинах. Їм нічні світила допоможуть у вересні забути все погане, вивести відносини на новий рівень. Швидше за все, Діви зможуть налагодити відносини, якщо вони зараз знаходяться не в кращому стані. Нічні світила допоможуть їм абстрагуватися від негативних спогадів.

Скорпіон

Скорпіонам у вересні посміхнеться велика удача. Річ у тім, що Венера перейде в їх знак Зодіаку. Це не особливо сприятливий перехід, але для Скорпіонів він буде позитивним. Друга половина місяця буде ідеальною для занять спортом, позбавлення від шкідливих звичок, поїздок на автомобілі, подорожей на літаку, поїзді і кораблі.

Козоріг

Козерогів очікує дуже потужний енергетичний сплеск цієї осені, особливо у вересні. З життя може змінитися на краще, причому для цього їм не доведеться витрачати величезну кількість сил і часу. Багато сприятливих змін відбудуться самі по собі. Людям цього знака можна сміливо займатися тим, що вони довго відкладали. Взаємодіяти з людьми буде набагато простіше.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро буде нова війна - і це вже буде не наша історія": Переможниця "Битви екстрасенсів" вразила передбаченням

вівторок, 16 квітень 2024, 10:28

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова передбачила, що партнери України і далі не поспішатимуть надавати Україні допомогу, проте вона вважає, що "скоро буде нова війна", яка не стосуватиметься нашої держави. Про це вона сказала на своєму ютуб-...

Над Києвом сталося "небесне "знамення": Чого чекати найближчим часом

вівторок, 16 квітень 2024, 8:22

У небі над Києвом 14 квітня помітили унікальне явище – сонячне гало. Його наші пращури сприймали як важливе знамення. Сонячне гало — це світле слабко забарвлене коло навколо Сонця. Таке оптичне явище виникає внаслідок заломлення та відбиття світла в кр...