Щасливчики! Астрологиня розповіла, хто зі знаків Зодіаку зустріне своє кохання цієї осені

Осінь - не менш романтична пора, ніж весна, і холоди, що наближаються, ще сильніше збільшують її привабливість в наших очах. передають Патріоти України.

Нинішній "прекрасний час, очей зачарування" не стане винятком з правила: вона подарує не тільки подарує барвисті пейзажі і прогулянки опалим, що шарудить, листям, але і щастя в особистому житті. Хто зустріне своє кохання нинішньої осені, розповіла астрологиня Людмила Булгакова.

Близнята (22.05 – 21.06)

Близнята, які давно мріють про зустріч із другою половинкою, нарешті зможуть втілити свою мрію про особисте щастя в життя. Щоправда, для цього їм доведеться, що називається, поквапитися. Звичайно, про реєстрацію на сайтах знайомств і оглядинах наречених, яких підшукають знайомі, не йдеться, але і сидіти вдома — за грубкою, розраховуючи, що там їх знайде доля, представникам знака теж не слід. Їм в цей час бажано частіше виходити в люди — хоча б в тих обсягах, які дозволять епідеміологічна ситуація.

Рак (22.06 – 22.07)

Ракам не варто відмовлятися від знайомств, які будуть пропонувати їм друзі або хороші знайомі. Швидше за все, люди, яких їм вирішать посватати — в прямому сенсі цього слова — виявляться такими ж скромними, як і самі представниками знака, що зробить їх ідеальною парою одне для одного. До речі, серед кандидатів на їхні руку і серце можуть зустрітися відомі і, що важливо, цікаві люди, спілкуватися з якими буде приємно в будь-якому разі — навіть якщо подальші взаємини у них не складуться, таке теж цілком може бути.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Скорпіонам, які — через складнічть їхнього характеру — досить важко знайти собі пару, цього разу пощастить як ніколи. Їм вдасться не тільки зустріти свою половинку, з якою цілком зможуть прожити щасливо довгі роки, але з подивом — і радістю — усвідомити, що ця людина дійсно призначена їм долею. Унікальна сумісність, яка буде їх пов'язувати, відіб'ється на всіх рівнях — фізичному, моральному, духовному. Приємно мати справу з людиною, яка дивиться на світ так само, як ти сам, так що бажано його не упустити.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Козороги, схоже, зовсім не очікують того, що в їхньому особистому житті в цей час відбудуться серйозні зміни — вони можуть познайомитися з людиною, яка згодом зіграє важливу роль в їхньому житті. Більш того, вона виявиться не просто черговим — і прохідним — кандидатом на руку і серце, а справжнім ідеалом — таким, про який представники знака досі могли тільки мріяти. Їй будуть властиві всі якості, які представники знака хотіли б бачити в своєму обранцеві. Головне, не упустити щасливий шанс — на перший погляд новий знайомий може здатися нічим не примітною людиною.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 11-12 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 11 травень 2024, 5:20

Вихідні 11-12 травня можуть бути чудовим часом для відпочинку, розваг та занять, які вам подобаються. Це чудовий час для того, щоб насолодитися красою природи та зарядитися енергією на наступний тиждень. . Овен (21.03-19.04) . Цим вихідним для Овнів ...

Гороскоп на 10 травня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 10 травень 2024, 5:20

Це третій день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Близнюки. День 10 травня може бути дуже різноманітним і цікавим для ряду знаків зодіаку, оскільки він залежить від багатьох факторів, таких як індивідуальні обставини, план...