Щасливчики! Які знаки Зодіаку у 2022-му будуть купатися в багатстві - астрологи дали прогноз

Нехай хтось каже, що матеріальні блага - це річ другорядна. Всі ми в глибині або навіть не в глибині душі розуміємо, що без грошиків зараз нікуди. Здоров'я за гроші не купиш, але дорогі ліки в аптеках задарма чомусь не роздають, передають Патріоти України.

Іноді корисно трохи заглянути в майбутнє і дізнатися, що говорить «Зоряна Бухгалтерія». Фінансовий гороскоп на 2022 рік для всіх знаків Зодіаку від астрологів допоможе в цьому.

Фінансовий гороскоп на 2022 рік

У новому році Водяного Тигра багатьох знаків Зодіаку буде штормити. Їм буде складно дотримуватися якийсь баланс між тим, щоб витратити все й одразу або ж відкласти якомога більше заощаджень на чорний день. У 2022 році очікуємо кілька важливих дат для фінансової сфери. Максимально несприятливими будуть 16 січня і 1 жовтня. Тобто в ці дні краще взагалі не проводити операцій з грошима. Зате 18 травня і 27 вересня можна розгулятися по повній, адже ці дні дуже вдалі в грошовому плані.

Овен

У вас скоро з'явиться велика мрія про покупку чогось грандіозного, якщо вона вже не з'явилася. Зрозуміло, що для цього потрібні чималі гроші. Тому в 2022-му вам не варто відмовлятися від різних пропозицій, навіть якщо на перший погляд вони здаються не дуже хорошими. Також можна непогано підробити на фрілансі. Головне — потім зароблені грошики не спустити на що попало і не позичити комусь з кінцями.

Телець

Тельці в новому році зрозуміють, що потрібно міняти старі погляди на життя. Їх широка натура раніше штовхала їх пропалювати все й одразу. Мовляв, є гроші — витрачаємо, ні — так скоро з'являться, і витратимо! Але тепер краще забути про цей принцип і спробувати створити для себе фінансову подушку безпеки — відкласти, та побільше.

Близнята

Фінансовий стан Близнят в новому році буде прямо залежати від їх завзяття і завзятості. Якщо ви добре попрацюєте, то вже на початку року можете розраховувати на приємний бонус у вигляді грошової винагороди. Однак Близнятам важливо не піддатися різним спокусам і не витратити все на задоволення.

Рак

У фінансовому плані Раки досить обережні. Однак у 2022 році їм варто цю свою рису проявити ще сильніше. У вас з'явиться можливість в рази збільшити свій капітал. Тільки якщо раптом ви захочете зробити це, пустившись в якусь авантюру, то краще сім разів подумайте. А краще вісім, зайвим не буде.

Лев

Щоб рік став благополучним, Левам потрібно розширити фінансове мислення. Потрібно забути про своїх старих грошових установках і відкритися для чогось нового. Важливо при цьому не влізти в борги. Якщо зможете зважитися на зміни, то в новому році придбаєте щось бажане і масштабне: квартиру або автомобіль, наприклад.

Діва

Дівам у 2022 році потрібно бути максимально раціональними. Не варто вкладатися в сумнівні проєкти на авось. Так, повезти може. Але тут бабка надвоє сказала. Небезпечний час для капіталу Дів — середина літа. Будьте обережні і читайте в документах все, що написано дрібним шрифтом. Інакше всі заощадження можуть опинитися під загрозою.

Терези

Вам потрібно всіма силами досягти стабільності. Новий 2022 рік — це не час для сміливих авантюр. Не варто пускатися у всі тяжкі, кидати роботу, робити великі вкладення і так далі. Не соромтеся натякнути начальству на підвищення. Але якщо відмовлять, не поспішайте опускати руки. Подумайте, як ви можете збільшити свій дохід на поточному місці роботи.

Скорпіон

Скорпіони в ударі. Цей рік для них стане вдалим в плані самореалізації. Це, зрозуміло, принесе також хороший дохід. Однак заробити гроші — це одне, а ось правильно витратити — зовсім інше. Слід замислитися про який-небудь бізнес, який допоможе планеті. Що-небудь з приставкою еко, наприклад.

Стрілець

Весна 2022 року — пік ділової активності Стрільців. Головне не розтрати свій потенціал. Величезне бажання працювати направте в потрібне русло. Не бійтеся важких завдань цього року. Вони допоможуть підвищити кваліфікацію, а разом з тим і дохід.

Козоріг

У березні і квітні вас накриє грошовим дощем. Але пам'ятайте, що зі Всесвітом теж треба ділитися. Не сидіть, як Плюшкін, на своїх грошах. Частину обов'язково віддайте на благодійність. Не зупиняйтеся на досягнутому. Те, що ви заробили багато грошей навесні, не означає, що тепер можна спочивати на лаврах. Слід замислитися про те, як примножити свій капітал.

Водолій

Водоліям в новому році варто пам'ятати всього три правила: не влазити в борги, здійснювати тільки обдумані покупки і тверезо оцінювати свої сили. Якщо ви будете слідувати цим постулатам, то ваш фінансовий рік пройде відмінно. Тільки лінь може перешкодити вам домогтися бажаного доходу.

Риби

На початку року Риб чекає фінансове процвітання. Але не поспішайте шикувати. Пізніше Марс і нестабільний Плутон, які з'являться на вашій карті, порушать баланс. Можливо, вам доведеться шукати нові джерела доходу. У грошовому плані цього року може трапитися кілька форс-мажорів. Якщо не піддастеся паніці, то вийдете переможцем. І ще забудьте у 2022-му про азартні ігри.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...

"Початок капітуляції армії РФ": Астролог назвав подію, яка ознаменує закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:28

Астролог Влад Росс вважає, що від другої половини квітня Україна почує про добрі новини стосовно західної допомоги. Він також переконаний, що до кінця 2024 року наші Сили оборони звільнять окупований Росією Крим. Про це він сказав у коментарі ютуб-кан...