Щасливчики! На ці п'ять знаків Зодіаку звалиться багатство в січні 2022-го - чи ви в списку?

Гороскоп на січень 2022 року обіцяє п'яти знакам Зодіаку грошове везіння. Астрологи назвали умови, дотримуючись яких кожному з них вдасться розбагатіти вже в перший місяць наступаючого року. Кому пощастить найбільше, пише SlovoFraza, зазначають Патріоти України.

Овен

Вам вдасться розбагатіти завдяки тому, що ви станете набагато витривалішими, як фізично, так і емоційно. Астрологи радять Овнам кинутися у справи з перших же днів нового року. Якщо вам захочеться відпочити, краще скоротіть новорічні канікули до мінімуму і проведіть їх з користю. Наприклад, займіться шопінгом, ремонтом, змініть меблі, обстановку в будинку.

Діва

Вас чекає дуже насичений і важливий місяць, в якому до вас прийде впевненість в собі і спокій. Ви будете приймати ділові рішення з легкістю, а зірки і планети будуть вам в цьому сприяти. При бажанні Діви зможуть змінити роботу на більш високооплачувану і престижну. Вкладайте кошти в саморозвиток - це окупиться в майбутньому.

Скорпіон

У Скорпіонів буде можливість зірвати фінансовий джек-пот, причому в найкоротші терміни. Січень стане сприятливим часом для шопінгу, при цьому здійснювати покупки будь - якого типу і призначення можна протягом майже всього місяця - навіть після початку ретроградного Меркурія 14 числа.

Стрілець

Астрологи кажуть, що вам в січні буде щастити більше, ніж кому-небудь. Представники цього знака Зодіаку зможуть знайти нові джерела доходу, укласти дуже вигідні угоди. Щоб рішення, що стосуються грошей, були успішними, варто прислухатися до внутрішнього голосу, але при цьому пам'ятати про логіку і здоровий глузд.

Козеріг

Січень стане воістину доленосним для Козерогів в плані роботи і грошей. Зірки будуть в ідеальному становищі для нових починань і пошуків нових цілей. На початку року вам варто зайнятися мотивацією, знайшовши нові причини для підвищеної самовіддачі. Астрологи впевнені, що Козерогам вдасться підвищити доходи, заслужити підвищення або премію.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....