Щасливчики! Перемога, гроші чи відпочинок - на чотири знаки Зодіаку чекає великий успіх 15-21 листопада

Нова посада чи нові обов'язки очікують на Овнів, а Тельці можуть отримати перемогу чи виграти гранти. Близнюкам пощастить у фінансах, а Раки зможуть відпочити. Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка ексклюзивно для AstroOboz склала гороскоп на картах таро на 15-21 листопада. Детальніше читайте далі, передають Патріоти України.

Овен

На вас очікує нова відповідальна посада чи хоча б розширене коло обов'язків, і ви це додаткове навантаження сприймаєте з радістю, оскільки обійшли своїх конкурентів, та й робота вам подобається.

Телець

Маєте всі шанси отримати перемогу, посісти призові місця, виграти гранти чи мати ще якусь змогу почуватися переможцем. І це не лише буде приємним фактом, а може змінити ваше життя на краще.

Близнюки

У цей непростий період вам вдається потрапити до тієї невеликої когорти людей, яким вдається отримати щасливий квиток, а з ним – додаткові бонуси, всіляку підтримку та різні фінансові преференції.

Рак

Можете дозволити собі відпочити, причому, за підрахунками останніх фінансово вдалих проєктів, провести час можна буде не вдома, а десь на морях. Але якщо ви захочете мандрувати, бо вам цілком буде достатньо і рідних стін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...