Щасливчики по життю: Названо знаки з сильним янголом-охоронцем


Три знаки зодіаку можуть розраховувати на заступництво вищих сил. Янгол-охоронець надійно захищає їх від життєвих негараздів і відводить неприємності і біди, передають Патріоти України.

Гороскоп на травень 2022 розповість, кому зі знаків пощастить зміцнити матеріальне становище, а хто зустріне людину, яка переверне їх життя з ніг на голову. Астрологи назвали найбільших щасливчиків за знаком зодіаку. Їм завжди вдається виходити сухими з води і долати труднощі.

Близнюки

Представники повітряної стихії відкриті і товариські люди. Вони з легкістю заводять нові знайомства, і здатні зачарувати співрозмовників не докладаючи особливих зусиль. Це допомагає знаку досягати висот в будь-якій сфері. Їх також відрізняє рішучість і прагнення до ризику. Вони часто отримують підказки долі, які допомагають прийняти правильне рішення і уникнути фатальних помилок. Вони не проти проманіпулювати оточуючими, але в них самих є "детектор брехні", який допомагає вичисляти людей з нечистими намірами.

Діва

Найбільші перфекціоністи зодіакального кола Діви завжди звикли доводити розпочате до кінця і домагатися бажаного. Їх розважливість і здатність економити дозволяє сколотити великий капітал і відчувати себе впевнено навіть в самі невизначені часи. Ангел-хранитель завжди направляє цей знак на вірний шлях і забезпечує сильний захист від неприємностей. Інтуїція Дів - це підказки згори, які допомагають уберегтися від бід.

Стрілець

Динамічні Стрільці не звикли сидіти на місці і нарікати на мінливості долі. Вони впевнені, що все в їхніх руках. Непробивний оптимізм знака стихії Вогню допомагає домагатися їм запаморочливих успіхів і не пасувати перед труднощами. Дуже часто на шляху Стрільців зустрічаються люди, які можуть направити на правильний шлях. Доля часто підносить цим людям щедрі подарунки, їх можна назвати справжніми везунчиками.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 17 травня 2024 року для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 17 травень 2024, 5:20

Це дев’ятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. 17 травня обіцяє бути активним і продуктивним днем для багатьох знаків зодіаку. Зосередьтеся на своїх цілях і використовуйте надані можливості. . Овен (21.03-19.04...

"Такого ми ще не бачили": Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала подію, після якої закінчиться війна

четвер, 16 травень 2024, 16:39

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова назвала подію після якої закінчиться війна. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі. . Тарологиня зазначила, що перед закінчення війни "якась відома людина зробить українцям вкрай важливий п...