Щасливі вихідні: Кому зі знаків Зодіаку пощастить 2-3 жовтня

Нинішні вихідні — 2 і 3 жовтня — дні, коли важливо максимально уважно ставитися до свого внутрішнього стану.

Він може підказати, як поводитися в тому чи тому стані, обійти можливі сварки і конфлікти, які не принесуть нічого, крім шкоди, передбачити події найближчого — і віддаленого — майбутнього. Так кому пощастить у такий непростий час?

Субота, 2 жовтня, — складний день, який загрожує сварками і конфліктами. Зумовлений його вплив на наше життя негативною енергетикою, яка властива цьому місячному дні. Не варто також займатися справами, в необхідності яких є хоча б найменший сумнів: великий ризик витратити час і сили даремно: краще відпочити і дати організму відновитися.

У неділю, 3 жовтня, багато хто з подивом може виявити, що передбачає розвиток майбутніх подій або вгадує слова, які в наступну хвилину скаже їхній співрозмовник. Нічого дивного в таких, — які раптово з'явилися, — езотеричних здібностях немає, вони зумовлені енергетикою місячного дня, і зникнуть разом із його закінченням, так що варто скористатися моментом і запитати у вищих сил про що-небудь важливе — наприклад, дізнатися, де є зникла річ.

Телець (21.04 – 21.05)

Тельцям зірки наполегливо рекомендують провести час на природі — тим більше що така можливість у вас неодмінно з'явиться. По-перше, на календарі вихідні, які, як відомо, створені для того, щоб відновлювати свої сили і налаштовувати себе на продуктивну роботу наступного тижня. По-друге, друзі і рідні організують чудову поїздку за місто з різними, відповідними місцю і часу, розвагами — від занять спортом до шашликів або овочів на грилі — для вегетаріанців.

Близнята (22.05 – 21.06)

У Близнят складуться всі умови для того, щоб — хоча б на кілька днів — проявити частку здорового егоїзму, приділивши собі час і належну увагу. Представникам знака непогано було б згадати, коли вони востаннє відвідували SPA-салон, ходили магазинами — не з потреби, а заради задоволення, або хоча б просто, не поспішаючи, гуляли парком. Нинішні вихідні — прекрасний період для того, щоб поставити догляд за собою на потік, завершивши корисні процедури приємними: відвідати косметолога, зробити нову стрижку, манікюр і педикюр.

Водолій (21.01 – 18.02)

Водоліям, які давно намагаються знайти квартиру або дачу — зрозуміло, теплу — своєї мрії, пощастить відшукати саме такий об'єкт. На перегляд, який в цей час запропонує ріелтор, потрібно погоджуватися, не роздумуючи — побачене на ньому перевершить будь-які, навіть найсміливіші, очікування. Після цього залишиться тільки підписати відповідні документи, а в понеділок, коли відкриються банки, оплатити своє придбання. Втім, у справі пошуку житла своєї мрії зовсім не обов'язково звертатися до посередників — з цим завданням легко можна буде впоратися самому, головне — вивчити відповідні ресурси в Інтернеті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...