Щасливий четвер: Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 2 лютого

Четвер 2 лютого буде по-справжньому ефективним днем. Вдаватиметься все те, що не виходило від початку тижня. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Довіряйте своїй інтуїції, - говорить астрологиня. – Вона підказуватиме оптимальні варіанти вирішення складних питань. Це особливий день для Овнів і Скорпіонів. Ви досягатимете усього, чого хочете саме зараз. Частіше питайте поради у досвідчених людей. Діліться власним досвідом. Умійте слухати співрозмовника. Це допоможе досягти порозуміння. Особливо таланитиме жінкам. Вдалими будуть покупки й експерименти на кухні. Час завітати до перукарні або до косметолога. Подбайте про свою зовнішність. Нова зачіска личитиме. Весілля перенесіть на другу половину місяця. Довго та щасливо житимуть пари, які візьмуть шлюб після 14 лютого".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Часто згадуватимете дитинство і юність. Думатимете про тих, кого немає поруч. Перегляньте сімейні фото. Годі сумувати за колишніми стосунками. З упевненістю дивіться у завтрашній день. Відкрийте своє серце до нових почуттів.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Важко буде тим, хто досі шукає своє місце під сонцем. У новому колективі вас сприйматимуть за чужака. Стати частиною команди зуміють ті, хто чує і поважає співрозмовника. Вдалий час, аби купувати навушники і зарядні пристрої, встановлювати сонячні батареї.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Цей тиждень винагородить сумлінних і терплячих. Отримаєте зарплату, яку затримували. Не поспішайте щось змінювати в особистому житті. Ризикуєте втратити стосунки з коханими. Гідної заміни не знайти.

Рак (22 червня - 22 липня)

Навколо багато спокус. Але не варто набиратися кредитів і задовольняти всі бажання. Розпрощайтеся з ненадійними роботодавцями. Вагітним протипоказані далекі поїздки. Пологи можуть розпочатися передчасно. Погано почуватимуться кішки. Не затягуйте з візитом до ветеринара.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не забувайте про економію. Заощадження знадобляться. Оформлятися на роботу краще після обіду. Ревнощі братимуть гору над розумом. Кохані багато часу проводитимуть за межами дому. Довіряйте їм.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Шукайте додаткового заробітку. Довіряйте передчуттям. Випадковостей не буде. Беріть від життя усе. Вдалий період для купівлі будинку чи гаража. Пошкодуєте, якщо реанімуєте давні стосунки. Нічого доброго з цього не вийде.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

На перевтому нарікатимуть діти й онуки. Зменшіть кількість гуртків і помітите, як покращиться їхнє самопочуття. Не варто планувати поповнення. Вагітність проходитиме важко.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Зміните думку про оточення. Давно слід припинити дружбу з тими, хто ставить палиці в колеса. Не варто купувати ноутбуки та смартфони. Може судомити ноги. Слід поповнити запас магнію в організмі.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Годі встрявати в суперечки. Отримаєте цікаві фінансові пропозиції. Але погодитися на них краще наступного тижня. Даремно ревнуєте коханих до колег. Вони вірні вам, хоч і багато часу проводять на роботі.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Непереливки буде тим, хто доглядає за літніми родичами. Умійте змовчати. Пошук пари відкладіть на вихідні. Прислухайтеся до власного серця. Вдасться позбутися шкідливих звичок.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Засмутить вибір сина чи доньки. Змиріться. Полюбите зятя чи невістку, щойно познайомитеся ближче. Вагітність краще відкласти до наступного місяця.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Зачекайте з вибором нерухомості для себе чи дітей. Житло матиме приховані вади. Стабільності у фінансах не буде. Діти можуть часто хворіти. Адаптація до садка та школи мине швидко, імунітет зміцніє.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це стосується не тільки Харківщини": Екстрасенс попередив про ймовірні обстріли України

четвер, 28 березень 2024, 17:59

Таролог, чорний маг та екстрасенс Віктор Литовський вважає, що окупанти і далі обстрілюватимуть Україну. Водночас він пророкує потрясіння і у державі-агресорці. Про це він сказав на ютуб-каналі "Передбачення", передають Патріоти України. "Ворог нама...

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...