Щаститиме в усьому! Астрологи назвали найкращий час для всіх знаків Зодіаку в 2022 році

Чим більше людина радіє дрібницям, тим щасливішою вона почувається. Наступного 2022 року на кожного з нас чекають дні, які будуть дуже вдалими та романтичними, передають Патріоти України.

Експертка із зірок Сьюзан Міллер видання Laopinion назвала найщасливіший час для всіх знаків зодіаку. Дізнайтеся, який період буде для вас найкращим.

Овен

2022 для представників цього знака буде роком змін. За словами астролога, Овни зустрінуть прекрасних людей як у професійному житті, так і в романтичних стосунках. Ключовий час – останній квартал року.

Телець

Упевнені в собі Тельці отримають нові можливості. Крім того, розширять коло друзів, які підтримуватимуть. Щасливий час – з лютого до серпня.

Близнюки

У веселих Близнюків буде один із найкращих професійних періодів за останні десятиліття. Щасливий час – з січня по 10 травня.

Рак

В емоційних Раків 2022-й буде одним із найщасливіших. Їхнє здоров'я буде міцним. Також вони можуть вирішити деякі професійні проблеми. Основні дати – 31 березня та період з 23 листопада по 20 грудня.

Лев

Народжені під цим знаком мають шанси накопичити гроші, крім того, коли справа доходить до кохання, вони можуть знайти супутника життя. Основні дати – період із січня по 10 травня та 2 березня.

Діва

За словами астрологині, чутливі Діви захочуть налагодити особисте життя. У них вимальовуються плани разом із партнером купити нерухомість або завести дитину. Основні дати: 24 січня – 5 березня.

Терези

Гармонійним Терезам пощастить у роботі, тому цей рік стане ідеальним для будь-якого професійного проєкту. Щодо кохання, то попереду їх чекають серйозні зобов'язання. Основні дати – 6 березня та 12 квітня.

Скорпіон

2022 стане часом змін для людей цього знаку. На них чекає романтика, веселощі та творче самовираження. Основні дати – 5 березня та період з 27 жовтня по 20 грудня.

Стрілець

Наступний рік надасть чуйним Стрільцям ясність та перспективу. Це гарний час для поїздки за кордон із своїм партнером. Ключова дата – 18 березня.

Козоріг

Цілеспрямовані Козороги матимуть можливість втілити деякі плани в життя. Дуже велика ймовірність зустріти своє кохання. Основні дати – 4, 14, 16 та 17 лютого.

Водолій

2022 буде захопливим для уродженців цього знаку. У майбутньому на них чекають народження дитини, відкриття бізнесу або нове навчання. Щасливий час – з 5 березня по 15 квітня.

Риби

Мрійливі Риби запам'ятають 2022-й як рік, сповнений щастя. Шанси на успіх у будь-якій сфері їхнього життя великі. Ключова дата – 30 квітня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....