Що краще не їсти та не робити 14 вересня, щоб уникнути проблем: Астролог дала поради для всіх знаків Зодіаку

14 вересня нагадає про себе алергія. Цього дня варто бути особливо уважним до раціону. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова, передають Патріоти України.

"Не варто пробувати страви, яких раніше не куштували, - говорить астрологиня. - Відмовтеся від екзотичної їжі, якщо перебуваєте на відпочинку за кордоном. Не варто налягати на цитрусові й мед, уникайте в раціоні раків, мідій і рапанів. Стережіться укусів комах. Не сидіть на холодній поверхні, щоб не спровокувати загострення циститу. Відмовтеся від пірсингу й татуювання. Погіршується самопочуття у гіпертоніків. Не пробуйте знизити тиск самостійно таблетками. Зверніться до лікаря".

Овен

Непокоїтиме печія. Змінюється кислотність шлункового соку. Відкоригуйте відповідно денний раціон.

Телець

Стимулюйте виведення з організму токсинів і шлаків. Промивайте нирки. Менше їжте впродовж дня.

Близнюки

Не ходіть з непокритою головою. Не користуйтеся гарячим феном. Відмовтеся від фарбування волосся. Зовнішні впливи пошкодять його структуру.

Рак

Турбуватиме нежить. Стережіться протягів. Намагання охолодити тіло після спортивних занять чи танців може призвести до застуди. Робіть це продумано.

Лев

Не провокуйте підвищення кров'яного тиску. Відмовтеся від алкоголю. Судини можуть не витримати стресу.

Діва

Знижується еластичність тканин організму. Невдале розтягнення зв'язок може призвести до розриву. Добре розігрівайте тіло перед тренуванням.

Терези

Різко знижується працездатність. Не проводьте весь день у кріслі й на дивані. Час зайнятися аеробікою чи плаванням.

Скорпіон

Оминайте агресивних тварин на вулиці. Не провокуйте їх. Обережно поводьтеся із домашніми улюбленцями.

Стрілець

Турбуватиме бурчання в животі. Їжа погано перетравлюватиметься. Перейдіть на дієтичне харчування. Не вживайте сирих овочів і фруктів.

Козеріг

Турбуватиме безсоння. Прогуляйтеся свіжим повітрям перед сном. Не працюйте допізна. Замість перегляду останніх новин послухайте приємну музику.

Водолій

Слизова ока буде надто чутливою. Не варто добирати контактні лінзи. Запобігайте потраплянню в очі хімічних речовин.

Риби

Не варто робити татуювання та проколів різних частин тіла. Обережно поводьтеся з гострими предметами.

Джерело: Gazeta.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...