Щоб удача не обійшла стороною! Що потрібно встигнути зробити до нового року - гороскоп для всіх знаків зодіака

Овнам необхідно владнати всі свої справи з нерухомістю, а Близнюкам – прийняти віколомні рішення, які вплинуть на все подальше життя. На Скорпіонів може звалитися шалена удача, а Діви закохаються по самі вуха, передають Патріоти України.

Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка ексклюзивно для AstroOboz склала гороскоп на картах таро для всіх знаків зодіаку до нового року. Що варто встигнути зробити вам, читайте далі.

Овен

Владнайте всі свої справи з нерухомістю, господарством, якісь хатні справи чи питання власності, словом, все те, від чого залежать ваші базові потреби. Можливо, потрібно буде додатково утеплитися чи подбати про безпеку.

Телець

Ви дуже багато працюєте і до кінця року потрібно буде завершити важливий і складний проект, що потребуватиме великої зосередженості та концентрації. Тож викладайтесь на повну, а відпочиватимете вже після нового року.

Близнюки

Найголовніше за ці дні - прийняти важливі і віколомні рішення, які вплинуть на все ваше подальше життя. А щоб зосередитися на них, то потрібно відключитися від усіх подразників і провести якомога більше часу у роздумах.

Рак

На щастя, ви можете провести ці тижні досить легковажно, усі ваші важливі справи вже завершено, тож отримуйте задоволення від життя, більше відпочивайте і не переймайтеся - все у вас зараз вирішується само собою.

Лев

Можуть статися якісь важливі події, які ви хотіли б відзначити разом із близькими людьми. Можливо, якісь сімейні ювілеї, весілля чи важливі корпоративи, на які ви покладаєте чимало надій.

Діва

За цей час у вас буде дуже багато контактів, і не всі вони будуть діловими. Насправді, у вас є чимало шансів закохатися по самі вуха і відчути, що ж таке пристрасна любов, коли від емоцій може зносити дах.

Терези

Попереду - максимально розслаблений період, коли ви будете більше відпочивати, ніж над чимось трудитись. Можливо, є сенс поїхати десь на відпочинок, провести час на курорті чи пройти профілактичний чи лікувальний курс процедур.

Скорпіон

Відчуйте себе везунчиками, адже на вас може звалитися шалена удача, так ніби хтось вгорі дуже про вас піклуватиметься, і надсилатиме різні подарунки у вигляді добрих людей, корисних контактів, фінансових можливостей.

Стрілець

Головне завдання - створити навколо себе надійну команду однодумців, на яку ви б могли розраховувати і цього року, і у подальшому, оскільки саме від надійності партнерів залежать і ваші перспективи.

Козеріг

Зміни, що відбуваються у вашому житті можуть бути дуже значними, аж до руйнування старої системи, коли і каменя на камені не залишиться від минулого життя. І у новому році вам доведеться будувати все з самого початку.

Водолій

Може настати нагальна потреба змінити місце роботи чи ви вважатимете настільки нестерпними умови проживання, що переїдете на нову квартиру чи дім. Словом, готуйтеся збирати речі.

Риби

Попереду - важлива дорога. можливо, переїзд на нове місце чи просто подорож, яку ви давно запланували. А може ви взагалі зібралися змінити не лише місце проживання, але й країну собі нову обрали.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...