Щоб залучити удачу і гроші: Як правильно зустрічати рік Тигра за знаком Зодіаку

2022 - рік Тигра, стане часом несподіваних змін і кардинальних трансформацій для багатьох представників зодіакального кола. Енергійний і сміливий покровитель року запише в улюбленці людей, які не бояться йти на ризик і наполегливо працювати, доводячи справу до кінця і не кидаючи розпочатого на півдорозі. Щоб залучити удачу в рік Тигра, необхідно заздалегідь подбати про те, щоб в будинку в новорічну ніч був талісман з господарем року. Це може бути як статуетка і чашка із зображенням тигра, так і прикраса, яку ви будете носити з собою. Декор в морському стилі посилить стихію Води і наповнить будинок позитивною енергетикою, передають Патріоти України.

Як зустрічати 2022 рік за знаками зодіаку

Овен

Рік Тигра обіцяє Овнам надзвичайні досягнення і кар'єрний успіх. Щоб посилити вплив позитивної енергії, необхідно звернути увагу на всі відтінки червоного, як у вбранні, так і в інтер'єрі. Така сміливість вразить чорного Тигра і він не буде скупитися на подарунки долі. Задобрити Тигра допоможуть м'ясні страви на грилі або шашлик, а також зелень і овочі. Ялинкова іграшка у вигляді покровителя року також допоможе домогтися його прихильності.

Тілець

Тільцям, щоб з упевненістю дивитися в майбутнє і зустрічати надзвичайні життєві зміни і домагатися визнання необхідно догодити Тигру. Вибирайте наряд у відтінках рожевого, охри або червоного. Виграшними будуть також чорний і білий кольори. Продумайте свій образ за кілька днів до Нового року, Тигр не потерпить поспіху. Щоб залучити гроші, слід поставити ялинку на півдні, півночі або сході кімнати.

Близнюки

Щоб залучити прихильність Тигра і забезпечити собі удачу на весь наступний рік, Близнюкам необхідно зупинити свій вибір на відтінках блакитного, сріблястого і чорного кольорів. На новорічний стіл потрібно подавати апельсини, вони символізують золото і допоможуть знайти фінансову стабільність. Допоможе втілити всі плани в життя і малюнок сонця, що сходить, причому його можна як намалювати самостійно, так і придбати вже готовий.

Рак

Щоб заручитися підтримкою Тигра Ракам необхідно ретельно продумати свій новорічний гардероб. Бажано купити якийсь новий аксесуар, який підкреслить вашу індивідуальність. Срібні прикраси і перли зможуть посилити позитивну енергетику. На новорічний стіл можна подати запечену в духовці качку з незвичайним ягідним соусом.

Лев

Левам потрібно тримати інтригу про те, як вони розпланували проведення новорічного свята. Прикрашайте інтер'єр і ялинку іграшками золотистого кольору, перловим свічками, полум'я яких забезпечить магічну атмосферу. Віддавайте перевагу наряду, який підкреслює фігуру з оригінальними декоративними елементами і глибокими вирізами.

Діва

Практичні і раціональні Діви зможуть здивувати Тигра тим, що витратять на підготовку до свята мінімум ресурсів, однак і новорічний стіл і декор квартири будуть вражаючим. Удачу в наступаючому році Дівам допоможуть залучити наряди у відтінках синього і чорного і прикраси з перлів. Не забувайте про статуетки у формі Тигра.

Терези

Для того, щоб вас не поглинула передноворічна суєта потрібно розпланувати все заздалегідь. Не варто відкладати на останній момент вибір новорічного вбрання, покупку подарунків і похід в супермаркет за продуктами для новорічного застілля. Вибираючи святкове вбрання, зупиніть свою увагу на вінтажний, романтичний і ретро стиль.

Скорпіон

Щоб створити справжнє новорічне диво Скорпіонам потрібно додати в інтер'єр побільше мерехтливих вогнів, свічок і наповнити кімнату запаморочливими ароматами. Декор - золотистий або відтінки червоного. У приготуванні м'ясних страв використовуйте оригінальні маринади на основі вина і прянощів.

Стрілець

У стрільцях Тигр бачить мисливців, яких не дуже шанує, тому вам доведеться постаратися, щоб завоювати прихильність великої кішки. У нарядах віддавайте перевагу пісочної гамми, а також відтінкам зеленого і жовтого. Щоб залучити в будинок удачу і благополуччя Стрільцям потрібно розмістити в центрі кімнати букет хризантем. У страви додавати побільше прянощів корицю, ваніль і гвоздику.

Козоріг

Представникам знака стихії Землі необхідно зупинити свої вибір на нарядах в стилі ретро або класиці. Смарагдовий або оливковий відтінки принесуть вам удачу в наступному році. Прикрасити ялинку можна вінтажними іграшками, знайденими у бабусі в коморі. Вони стануть прекрасним доповненням до вбрання. Ну і звичайно на святковому столі відведіть місце традиційному новорічному блюду – салату Олів'є.

Водолій

Водоліям, при виборі вбрання для новорічної ночі, необхідно звертати увагу на відтінки синього і блакитного. Стриманість і елегантність, без зухвалих деталей і зухвалих вирізів – те, що потрібно, щоб залучити успіх і підвищити свій авторитет в новому році.

Риби

Тигр любить рибу, тому його необхідно просто засліпити. Вибирайте вбрання білих і сріблястих відтінків, не обділяйте увагою паєтки і стрази – ви можете собі це дозволити в новорічну ніч. Прикраси морської тематики, перли, корали або черепашки допоможуть залучити гармонію в подружні стосунки.

Джерело: Главред
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...