Швидкого закінчення війни не буде: Спадкова відьма розповіла, коли можна чекати на перемогу України

Остаточну перемогу України у цій страшній війні не варто очікувати у 2023 році. Так вважає таролог, медіум та спадкова відьма Ганна Атаманова, передають Патріоти України.

У коментарі YouTube «Прогноз» вона заявила, що на картах вона бачить цифру «5». Хоча за цифрами наступний рік можна також трактувати як «5», але медіум не впевнена, що наступного року Україні вдасться повернути свої землі.

Атаманова бачить перемогу Києва лише у 2025 році. Вона вважає, що ЗСУ довго доведеться відвойовувати окуповані росією території. Щодо Києва таролог заявила, що у Вишгороді та Дарниці буде не дуже спокійно.

Ракетні удари по Україні також продовжаться. Крім того, медіум вважає, що росіяни будуть цілитися не лише по критичній інфраструктурі, а й по лікарнях. А у 2023 році до битв на суші додадуться «битви на воді».

Атаманова зазначила, що путін слабшатиме, у нього виникнуть нові проблеми зі здоров'ям. Наступного року його біополе буде не таким захищеним, як зараз.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Путіна великі плани: Переможниця "Битви екстрасенсів" відповіла, чи окупує Росія Харків та Дніпро

вівторок, 14 травень 2024, 17:30

Переможниця "Битви екстрасенсів",тарологиня Яна Пасинкова зазначила, що окупантам не вдасться здійснити прорив у Харківській та Дніпропетровській областях. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі. . Яну Пасинкову запитали, чи після прориву фронту на...

Гороскоп на 14 травня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 14 травень 2024, 5:20

Це сьомий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. Це може бути часом для пошуку нових можливостей у сфері роботи або навчання. Зосередьтеся на своїх кар'єрних цілях та розвитку вмінь, щоб досягти більшого успіху у ваш...