Сядуть за стіл переговорів: Карпатська мольфарка спрогнозувала, коли війна в Україні збавить оберти

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі зробила прогноз щодо того, коли війна в Україні може завершитися та чи зможемо ми повернути тимчасово захоплені Росією наші території, передають Патріоти України.

Магдалена переконана, що у цій війні переможе Україна. Вона наголосила, що ми повернемо собі те, що наразі нам не належить. Йдеться про тимчасово окуповані території.

Журналістка запитала у мольфарки, коли ж завершиться гаряча фаза війни, в яку увійшла Україна. "Будуть серйозні переломні моменти ближче до осені. І тоді ж гаряча фаза війни закінчиться. І весь світ змусить Путіна сісти за стіл переговорів. І не ми вже будемо його просити, а він сам буде погоджуватися", - наголосила Мочіовскі.

Астролог Ольга Медвецька нагадала, що з 25 червня почне діяти квадрат Марс-Плутон. За її словами, очікується ескалація воєнних подій. Зате у кінці липня – на початку серпня будуть переможні новини.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...