Сімейні проблеми, збитки, втілення задуманого: Місячний гороскоп на тиждень 27 вересня - 3 жовтня

З 27 вересня по 3 жовтня - убуваючий Місяць. У цей період можна планувати цілі і завдання на майбутнє. Зірки благоволять зміні іміджу і фізичної активності. Оздоровчі процедури зміцнять ваше здоров'я, передають Патріоти України.

Місячний гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня 2021: Овен

Тиждень, в якому Овни зможуть насолодитися спокоєм. Ніяких різких поворотів долі, тільки розмірене життя. Не варто відволікатися на малозначні справи, в цьому періоді краще сконцентруватися на важливому. Тримайтеся подалі від з'ясування відносин і конфліктних ситуацій.

Місячний гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня 2021: Тілець

На цьому тижні зірки сприяють Тільцям. Гарний час для нових починань і втілення в життя задуманого. Твердо відстоюйте свою точку зору і не прислухайтеся до порад оточуючих. Ви на правильному шляху, а непрохані репліки можуть виявитися помилковими. Великих успіхів можна досягти в навчанні.

Місячний гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня 2021: Близнюки

Для Близнюків настає час, коли необхідно братися за справи, які відкладалися в довгий ящик. У робочих моментах не варто списувати з рахунків поради навчених досвідом колег. З середини тижня варто приділити увагу своїм близьким друзям. Приємні зустрічі та цікаві бесіди підзарядять вас порцією гарного настрою.

Місячний гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня 2021: Рак

Цей період подарує вам потужний заряд натхнення. Можливо, ви відчуєте бажання проявити себе у творчості. Вам вдасться здійснити щось із задуманого. Вихідні стануть вдалим часом для покупок - вирушайте на шопінг. Речі, які ви купите, прослужать вам довго і виявляться практичними.

Місячний гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня 2021: Лев

Левам період убуваючого Місяця підкине на цьому тижні кілька питань, пов'язаних з фінансовою стороною життя. Можливо, це будуть справи, що стосуються облаштування будинку або вирішення сімейних проблем. Покупки для житла в кінці тижня будуть практичними і будуть оберігати від нещасть.

Місячний гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня 2021: Діва

Діви можуть опинитися перед непростим вибором. Необхідно продумати чіткий план подальших дій в разі виникнення непередбаченої ситуації. На цьому тижні варто бути уважними при покупках, особливо якщо ви звикли розплачуватися готівкою. Можливі збитки. Підвищується ризик травматизму.

Місячний гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня 2021: Терези

Терези з головою підуть в роботу. Однак зірки попереджають, що не варто приносити всі робочі проблеми в будинок. Залишайте їх за порогом і насолоджуйтеся теплими вечорами в колі рідних і близьких людей. Вони вимагають вашої уваги. Намагайтеся не давати непосильних обіцянок.

Місячний гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня 2021: Скорпіон

Початок періоду для Скорпіонів пройде у вирішенні домашніх проблем. Клопітно буде і на роботі. Начальство може різко змінювати завдання і вам буде важко підлаштуватися під цей ритм. Напружена обстановка в сім'ї може привести до конфліктних ситуацій. Домашні можуть бути незадоволені вашою постійною нестачею часу.

Місячний гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня 2021: Стрілець

Стрільців чекає удача у вирішенні фінансових питань. До того ж, матеріальне становище представників може значно зміцнитися. Важливу роль в цьому зіграють ваші професійні успіхи, які відзначить керівництво. Відправляйтеся за покупками на вихідних.

Місячний гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня 2021: Козеріг

Зірки радять Козерогам прожити період убуваючого Місяця в спокої, уникаючи стресових ситуацій. Хвилювання і тривоги можуть похитнути ваше здоров'я. Успішна сторона життя - любовна сфера. В особистих відносинах намічаються приємні сюрпризи. Можливі нові знайомства з цікавим продовженням.

Місячний гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня 2021: Водолій

Водоліям можна сміливо братися за справи, які раніше викликали побоювання. Несподівані ідеї та рішення виявляться вельми вдалими і допоможуть вам здійснити задумане. Сприятливий тиждень для спілкування і нових знайомств, які можуть перерости в партнерські відносини або міцну дружбу. Не варто брати гроші в борг.

Місячний гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня 2021: Риби

Зірки обіцяють Рибам успіх у справах протягом усього тижня. Цей подарунок долі потрібно використовувати для вирішення фінансових питань. Пошуки роботи увінчаються успіхом - ви знайдете, те що шукали. Сприятливо складаються і особисті відносини. Ви можете зізнатися в почуттях людині, який вам давно подобатися і домогтися його розташування. Діти порадують своїми успіхами або милими сюрпризами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...