Скандали, проблеми чи розлучення: Астрологи розповіли, для кого місячне затемнення може стати фатальним

Відомий астролог Влад Росс розповів, що 19 листопада буде місячне затемнення, яке негативно позначиться на кількох знаках Зодіаку, передають Патріоти України.

Місячне затемнення принесе в життя Тельців, Левів і Водоліїв негативні емоції і події. Єдиний знак Зодіаку, який відчує на собі позитивний вплив - це Скорпіон.

Водолій

На Водолія чекають складні ситуації в роботі, можливо звільнення з посади та інші неприємності в справах, пов'язаних з побудовою кар'єри.

Лев

У Лева будуть неприємності вдома, смерть в сім'ї, сварки з сусідами, руйнування стосунків з близькою людиною.

Телець

Тельця можуть підвести ділові партнери, а також велика небезпека розлучення.

Скорпіон

Найбільше відчує на собі вплив місячного затемнення Скорпіон, причому цей вплив буде вкрай позитивним. Скорпіону завдяки енергії затемнення все буде вдаватися, і події поблизу дати затемнення будуть складатися чудово.

Джерело: УНІАН
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 10 травня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 10 травень 2024, 5:20

Це третій день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Близнюки. День 10 травня може бути дуже різноманітним і цікавим для ряду знаків зодіаку, оскільки він залежить від багатьох факторів, таких як індивідуальні обставини, план...

Гороскоп на 9 травня для всіх знаків зодіаку

четвер, 9 травень 2024, 5:20

Дуже енергійний та мотивований день: Це другий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Близнюки. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайнятися справами, які ви відкладали на потім. Будьте відкриті до нових можли...