Складнощі, нестача грошей і втома: Чотири знаки Зодіаку можуть потрапити у неприємності - бережіться

Рибам варто бути уважними цього тижня – їхніми слабкостями можуть скористатися шахраї. А Тельцям катастрофічно не вистачатиме грошей, і вони можуть влізти в борги. Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка ексклюзивно для AstroOboz склала гороскоп на картах таро на 18-24 жовтня. Хто може зіткнутися з проблемами, читайте далі, передають Патріоти України.

Овен

Ви нині схильні у досить різкій формі висловлювати свої думки і легко йдете на конфронтацію з тими, хто має протилежну думку. І це може призвести до складних ситуацій, які можуть змінити ваше звичне життя.

Телець

Грошей катастрофічно не вистачає. Вам чи вашим близьким зараз потрібне додаткове фінансування, і ви будете схильні влізти у борги, а от про те, як їх будете віддавати, ви жодного поняття не маєте.

Рак

Втома від перенавантаження може призвести до того, що ви відчуєте небажання займатися навіть улюбленою справою і замислитеся над тим, щоб змінити основний вид діяльності чи якось урізноманітнити роботу.

Риби

Надто ви вже зараз довірливі та принадні для різного штибу нечесних людей, і вони намагатимуться скористатися вашими слабкостями. Тому цього тижня будьте особливо уважними до різноманітних привабливих пропозицій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 28 квітня для всіх знаків зодіаку

неділя, 28 квітень 2024, 5:20

Овен. Із самого ранку ви відчуєте натхнення, яке допоможе вам реалізувати все задумане. День буде насиченим, завдяки чому ви зможете завершити розпочаті справи і почати щось нове. Телець. Діліться з однодумцями своїми ідеями. Серед них можуть бути люди...

Гороскоп на вихідні 27-28 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 квітень 2024, 5:20

Овен (21.03-19.04) . Вихідні для вас будуть наповнені енергією та пригодами. Ви можете знайти себе у захоплюючих пригодах або спробувати щось нове. Будьте відкриті до можливостей і насолоджуйтеся кожною хвилиною. . Телець (20.04-20.05) . Ці вихід...