Складний день, але..: Гороскоп Павла Глоби на 13 лютого для всіх знаків Зодіаку

Неділя, 13 лютого 2022 року, за прогнозами відомого астролога Павла Глоби, буде складним днем. Слід провести цей час із користю для себе, ще краще – у колі близьких людей. Настрій здатні підняти у цей час лише рідні стіни та сім'я, передають Патріоти України.

Овен (21 березня - 19 квітня)

Овни зможуть здивувати всіх довкола своїми працездатністю та цілеспрямованістю. Особливого успіху ви досягнете в особистих взаєминах.
Телець (20 квітня - 21 травня)
Тільцям цього дня можна сміливо розраховувати на фінансовий прибуток. Якщо ви давно вже хочете придбати щось значуще, це ідеальний час для такого придбання.
Близнюки (22 травня - 21 червня)
Активність Близнюків дуже знизилася. Візьміть себе в руки та постарайтеся виконати свої завдання на цей день. Інакше даремно втратите час, якого не повернути.
Рак (22 червня - 22 липня)
Ракам вдасться знайти відповіді на питання, що давно хвилюють. Проте не перебільшуйте проблеми — усі вони набагато простіші та абсолютно вирішальні.
Лев (23 липня - 22 серпня)
Левам краще не приступати ні до чого нового. Краще займіться справами та особистими завданнями. Спочатку завершіть розпочате, і лише потім робіть наступний старт.
Діва (23 серпня - 22 вересня)
Наші пращури помітили, якщо у цей день погода буде непохитною. Не розпорошуйтесь на кілька справ відразу, а зосередьтеся на головному. Виконуйте свої завдання у порядку пріоритетності, і тоді все встигнете зробити вчасно та якісно.
Терези (23 вересня - 22 жовтня)
У Терезів цей день ідеальний для планування. Для того, щоб швидше досягти своїх цілей, максимум візуалізуйте їх.
Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)
Цей день буде складним та емоційно напруженим для Скорпіонів. Проаналізуйте свої дії та зробіть роботу над помилками. Увечері не варто нічого планувати, краще присвятіть собі час.
Стрілець (22 листопада - 21 грудня)
Стрільцям краще провести цей день вдома, де панують затишок та тепло. У особистих стосунках у вас спостерігається абсолютна гармонія. Насолоджуйтесь цим чудовим часом.
Козеріг (22 грудня - 19 січня)
Наші пращури помітили, якщо у цей день погода буде непогожою. Виявіть себе з кращого боку – і тоді час для вас буде цікавим та насиченим.
Водолій (20 січня - 18 лютого)
Водоліям варто відмовитися від будь-яких підробітків. Проведіть цей день із задоволенням та користю для себе. Розслабтеся та відпочиньте від роботи.
Риби (19 лютого - 20 березня)
Рибам краще спрямувати свою енергію у творчість. Яскраві емоції на вас чекають у особистих взаєминах.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 17 травня 2024 року для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 17 травень 2024, 5:20

Це дев’ятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. 17 травня обіцяє бути активним і продуктивним днем для багатьох знаків зодіаку. Зосередьтеся на своїх цілях і використовуйте надані можливості. . Овен (21.03-19.04...

"Такого ми ще не бачили": Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала подію, після якої закінчиться війна

четвер, 16 травень 2024, 16:39

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова назвала подію після якої закінчиться війна. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі. . Тарологиня зазначила, що перед закінчення війни "якась відома людина зробить українцям вкрай важливий п...