Скорпіон стане улюбленцем фортуни, а Дівам буде несолодко: Гороскоп на листопад-2021 для всіх знаків Зодіаку

Листопад 2021-го для всіх знаків Зодіаку обіцяє бути непростим періодом із масою катастроф, неприємностей і руйнувань. Багато в чому це буде пов'язано з тим, що в останній місяць осені почнеться коридор затемнень. Руйнівна енергія посилиться ще й тим, що Марс, господар Скорпіона, буде проходити в листопаді якраз по цьому знаку, передають Патріоти України.

Втім, навіть у такий напружений період чотири знаки Зодіаку зможуть відчувати себе непогано, оскільки зірки будуть до них прихильні весь листопад.

Щасливчики листопада-2021:

Рак

Для Рака листопад буде місяцем позитивних моментів. У діловій сфері все буде складатися успішно, соціальні контакти будуть гармонійними, а голову закрутить вселенська любов і ніжність. Листопад стане періодом неймовірних досягнень і перемог. Але, незважаючи на те, що готових ідей і бажання діяти у Рака буде в надлишку, цілком присвятити себе реалізації ділових інтересів може не вийти. Проте у Рака буде продуктивний період – до нього річкою потечуть гроші, але працювати, можливо, доведеться понаднормово.

Матеріальне становище представників знака в листопаді буде стабільним. Фінансові потоки принесуть значне поповнення бюджету. Однак витрати цього періоду перевищать колишній рівень. Це можна пояснити емоційною нестійкістю Рака: часто протягом місяця він буде здійснювати покупки, підкоряючись миттєвому пориву (при тому, що Венера в Козерозі вимагає економії), і далеко не всі придбання будуть потрібними. Саме в цей час в близькому оточенні Рака з'явиться людина, яка зуміє утримати його від ірраціональних витрат.

Рак винайде масу способів отримання додаткових доходів, якими вдасться скористатися не раніше грудня або січня.

Особисте життя в листопаді принесе Раку тільки приємні переживання – він буде закоханий і коханим. Рак буде часто витати в хмарах, але на сприятливих тенденціях місяця в романтичному плані це анітрохи не відіб'ється. Варто відзначити, що такий стан речей протримається ще тривалий час і перейде на 2022 рік.

Терези

У листопаді-2021 у Терезів очікується період пожвавлення у сфері професійної діяльності. Цей місяць стане продовженням тенденцій жовтня, проте відмінності будуть разючими – якщо в жовтні все було хитко і невиразно, то листопад висвітить ті напрямки, де потрібно докласти зусиль. Ситуація в листопаді допоможе Терезам тверезо оцінити сили, зобов'язання і рамки трудової діяльності, оскільки вони максимально торкнуться положення в суспільстві і особистого життя цілої низки людей навколо представників знака.

Розклад листопада стане маленькою моделлю того, як у найближчому майбутньому буде будуватися життя Терезів. Вони вступлять у період зрілості, поняття якої не має відношення до віку і ступеня професійної підготовки – скоріше, воно характеризує внутрішній стан і рівень розвитку особистості.

Терезам доведеться взяти на себе роль вершителя своєї долі, самостійно забезпечувати як своє існування, так і людей, що довірилися їм, при цьому не випускаючи з уваги мету і напрямок свого життя в цілому.

Таким чином, область ділових інтересів у житті Терезів у листопаді буде представлена ситуацією, що має, скоріше, позитивну спрямованість (принаймні, у порівнянні з попереднім періодом). Зміни будуть відчуватися на кожному кроці і принесуть позитивний настрій.

Представники цього зодіакального знака стануть енергійними діячами, від апатії жовтня не залишиться й сліду, що негайно позначиться і на результатах. Робота здасться захоплюючою, колеги буду розумниками, а, що важливо, доходи в листопаді стануть досить стабільними.

В особистому житті теж не передбачається великих ускладнень – Терези майже весь місяць будуть спокійні і врівноважені, візьмуть на себе відповідальність за відносини в сім'ї і не потерплять непокори. Близькі охоче поступляться їм цією роллю і стануть слідувати встановленим правилам. Правда, кілька спалахів люті у зазвичай спокійних Терезів все ж трапиться – вони будуть обумовлені безвідповідальною поведінкою партнера або домочадців. Терезам слід підготуватися до того, що мир і спокій не будуть постійними мешканцями їхнього дому.

Терезів, ще не обтяжених сімейними обов'язками, чекає знайомство, яке можна вважати благоговінням небес – ця людина виявиться гідною ніжних почуттів. Інша справа, що вибудовувати відносини буде непросто: треба підготуватися до злетів і падінь, сварок і примирень, тому нудно в цьому місяці Терезам точно не буде.

Скорпіон

Скорпіон у листопаді-2021 зможе полегшено зітхнути – період невизначеності закінчився, настає час змін. Тому Скорпіон повинен бути готовим до того, що обставини його професійного та особистого життя в листопаді стануть небезпечно наелектризовані – раптом виявиться, що він став головним об'єктом уваги зірок і людей, що анітрохи не збентежить представників цього знака. Навпаки, вони відчують емоційний підйом і небувалу, аж до манії величі, впевненість в собі.

Листопад – це час грандіозного зростання амбіцій у Скорпіона. У сфері ділових інтересів він буде надзвичайно успішний – йому гарантовано сприятливий вплив небесних енергій, тому в цьому місяці Скорпіона можна вважати улюбленцем фортуни. За що б він не взявся в цей період, все повинно закінчуватися перемогою. Але дарма взяти все це не вийде – потрібно буде щось віддати у відповідь, а тому обов'язково утвориться перешкода, яку доведеться подолати.

Сімейні та романтичні відносини Скорпіона з початку листопада піддадуться випробуванню – трапиться щось, що змусить його активно і в деталях розглянути і препарувати свої почуття й переживання. Витримати таке зможе не кожен, тому когось із Скорпіонів може чекати хворобливий розрив. Ті Скорпіони, які зуміють зберегти хороші відносини з коханою людиною до 8 листопада, можуть розраховувати на небувалий ренесанс відносин.

Риби

Листопад-2021 для Риб стане періодом, коли безгрошів'я перестане на них тиснути, і несподівано може підвернутися хороша робота. Непомітно може змінитися коло спілкування – нові знайомі виявляться не тільки приємними, але і корисними людьми. А найчудовіше те, що обставини почнуть складатися так, що Рибам майже не доведеться докладати зусиль для успіхів у справах – все буде вирішуватися саме по собі.

Роботи буде багато, і вона виявиться різноплановою. Фізичні сили Риб занепадатимуть, і справи доведеться завершувати буквально на останніх краплях енергії, через що в самому кінці місяця Риби можуть виснажитися. Проте працьовитість, яка зазвичай невластива Рибам, не залишиться без матеріальної винагороди.

В кінці місяця гонка за "золотим телям" тимчасово зупиниться, і Риби можуть серйозно захворіти, тому слід бути напоготові. Риби можуть повернутися до своїх поточних справ, яких до кінця місяця накопичиться чимало, але з ними представники цього знака успішно розберуться.

У листопаді у Риб буде безліч можливостей попастися на очі керівництву з їхніми видатними планами і нестандартними рішеннями. У цей період можна сміливо звертатися в суди, вирішувати юридичні ситуації – на прихильне ставлення Риби цілком можуть розраховувати. При цьому розмінюватися на дрібниці не слід, оскільки розмах Риб буде оцінений по достоїнству, а бажання працювати буде винагороджено.

Важлива ситуація уготована долею самотнім Рибам: трапиться одна або кілька зустрічей, які завершуватися возз'єднанням з тією єдиною людиною, яка може стати щастям усього життя. У когось із Риб усе піде за простим сценарієм, а комусь доведеться постраждати.

Для сімейних представників цього знака особливих хвилювань не передбачається – партнери Риб ще минулого місяця прийняли запропоновану концепцію відносин, яку можна охарактеризувати як "дружній нейтралітет". Не можна сказати, що самим Рибам це подобається (оскільки більшість звикли до більш сердечних відносин), але оскільки свій хід вони зробили раніше, тепер їм доводиться чекати тільки реакції партнера, який, безсумнівно, виступить з ініціативою про зближення – в листопаді Рибам можуть запропонувати руку і серце.

Лузери листопада-2021:

Телець

Листопад у Тельця почнеться з місця в кар'єр через затемнення 19 листопада. У нього загостряться почуття і інтуїція, оскільки затемнення буде в опозиції – в знаку Скорпіона. Вплив Місяця сфокусується на сфері ділових інтересів Тельця, і він відразу зрозуміє, що і як потрібно робити, щоб домогтися успіху. До того ж, в перші два дні після повного місяця виникне ситуація, скориставшись якою Телець зможе домогтися значних професійних успіхів.

Розвиток подій у сфері ділових інтересів Тельця насилу можна буде назвати безхмарним, проте, у порівнянні з жовтнем, усе буде більш-менш нормально. Телець перестане кидатися, почне діяти більш рішуче і цілеспрямовано, стане комунікабельним, перетвориться на рушійну силу проектів і стане ініціатором нового ділового партнерства. Непоміченим все це не залишиться, і до Тельця моментально підтягнуться зацікавлені особи. Весь місяць доведеться провести в обговореннях, переговорах, налагодженні контактів і узгодженні деталей – особливо це проявиться в кінці першої декади листопада.

Важливою виявиться і третя декада місяця – на цей час припаде низка подій великого масштабу. Вони будуть пов'язані з утворенням професійних спілок, підписанням масштабних договорів, інвестиціями. З 15 по 25 листопада Тельцю доведеться продиратися через частокіл дрібних неприємностей, які стануть гальмувати початок важливих проектів. Причому пов'язані вони будуть з діловою конкуренцією. В кінцевому рахунку подолання цих бар'єрів зіграє Тельцю на руку, допоможе прийняти більш зважені рішення, домогтися більш вигідних умов і укласти більш міцний союз.

У сфері міжособистісних відносин настане період закріплення успіху. Близьке оточення Тельця і раніше його підтримувало, але в листопаді, завдяки поступливості цього знака зодіаку, це стане проявлятися ще більш сердечно, і ці відносини можуть привести до ситуацій, корисних для Тельця.

Самотні Тельці на початку місяця навряд чи зможуть розраховувати на любовні зізнання – нерішучі шанувальники можуть не знайти в собі сміливості, щоб озвучити свої почуття і наміри. Хоча наприкінці місяця, з 25 по 30 листопада, ситуація в особистому плані може бути сприятливою – саме в цей період Телець буде надзвичайно чарівний.

Лев

Листопад-2021 для Лева буде таким самим божевільним періодом, як і жовтень. Але витрачені сили швидко відновляться з настанням повного місяця, коли стане ясно, що робота все ще є, і її багато. Лев в листопаді буде особливо рішучим, благородним і впевненим у собі, повним мужності і бажання перемогти. Справи, що залишилися незавершеними з попереднього місяця, Лев візьметься доробляти з подвоєною енергією і майже маніакальною завзятістю.

В області ділових інтересів Лев відчує загострення пристрастей, сили доведеться витрачати не просто на просування своєї точки зору, а й на рішуче відстоювання її. Протистояння як на робочому місці, так і з зовнішніми партнерами сильно ослабне. Якщо раніше Лев був настільки захоплений, що не помічав, як йому вставляли палиці в колеса, то в листопаді він відчує відсутність перешкод як таких. Недавні противники стануть прихильниками. Лев, особливо після затемнення наприкінці місяця, буде близький до перемоги.

В особистому житті Лева листопад стане місяцем боротьби за краще сьогодення, оскільки робота стане забирати неабияку кількість енергії. Перші три тижні місяця Лев буде стурбований домашніми справами і складними сімейними заходами. Але наполегливі зусилля принесуть свої плоди, і Лев, задовольнившись ними, відчує, що на деякий час він знову може зануритися в професійні турботи. У цей період Лева займатиме полювання на представників протилежної статі – для цього у Лева буде козир у вигляді неймовірної чарівності, причому залицяння будуть сприйняті прихильно.

Діва

У листопаді Діва вступить у боротьбу і буде знемагати від втоми. У попередньому місяці Діва витратила так багато сил на організацію нових проектів, що на те, щоб почати їх втілювати, у неї не залишилося ніякої енергії. Діва відчує велику спустошеність і може серйозно захворіти. Якщо ж вона вже зробила перший крок на шляху до нових звершень, у неї може відкритися друге дихання. Цей новий приплив космічної енергії виявиться таким потужним, що його вистачить до кінця року.

Діяльність у листопаді не матиме нічого спільного зі звичайною суєтою – тепер Діва буде знати, що і як вона повинна робити. Тому Діва стане дотримуватися суворої послідовності – розбере все по поличках і стане послідовно рухатися вперед, переходячи від однієї справи до іншого.

Сімейні справи і любовні відносини складуться на рідкість гармонійно. Налякані нездужаннями представників цього знака Зодіаку в попередній період рідні та близькі будуть всіма силами прагнути до того, щоб полегшити Діві життя, її буквально носитимуть на руках. Діва буде перебувати в благодушному настрої, не буде помічати рідкісних критичних випадів на свою адресу. Хоча Діва – це самий тверезомислячий знак Зодіаку, в листопаді її романтичні мрії і пристрасті вийдуть на новий рівень.

Водолій

Листопад-2021 для Водолія – провальний. Великих очікувань на цей місяць покладати не варто. Водолію доведеться задуматися про майбутнє – якщо минулий місяць пройшов у мріях і роздумах, то тепер настав час визначатися. Водолію слід зрозуміти, чого йому хочеться насправді, і тільки впевненість у своїх силах допоможе йому минути пастку, розставлену долею і зірками.

Більшість Водоліїв до початку листопада прийде з чіткими цілями і планами. У сфері ділових інтересів у них настає період боротьби за свою нішу. Адже Водолія намагатимуться "видавлювати" з бізнесу або забрати його проект. Крім того, велика небезпека звільнення. Представники цього знака займуться вибудовуванням кар'єри в тій компанії, де працюють, але можуть виникнути складності з керівництвом, яке може спробувати змусити Водолія вакцинуватися.

Ті Водолії, у яких є своя справа, будуть активно просувати її. Водночас і ті, і інші виявляться на виду і відчуватимуть себе незатишно під пильними поглядами натовпу, але з настанням перших досягнень швидко зрозуміють, що сторонні погляди – це не тільки критика, але й захоплення.

У листопаді Водолій виявиться неймовірно привабливим як із професійної точки зору, так і зовні, проте в будь-якому випадку йому належить пройти випробування мідними трубами.

В особистому житті Водолію доведеться пережити масу хвилювань. Можливі якісь непорозуміння, які будуть то приводити представників цього знака до відчаю, то підносити до небес. Перепади настрою будуть псувати нерви, але все закінчиться добре. У гороскопі Водолія є вказівка на любов, відданість і щасливе возз'єднання після сварок.

Нейтральним місяць буде для наступних знаків:

Овен

У листопаді Овен дасть волю почуттям, чим багатьох здивує. У цей період він буде неспокійний, а його прагнення діяти негайно набуде гіпертрофованих масштабів. Овен давно хвилювався через певні таємниці, і тепер прийде час, коли секрети розкриються. Саме представники цього знака стануть ініціаторами викриття, оскільки будуть не в силах виносити почуття провини. Події після цього почнуть розвиватися стрімко, і Овен буквально вибухне серією вчинків, здатних шокувати непосвячених.

Овен у листопаді буде прагнути виправити становище і викинути все, що заважало в житті. Овну в цьому місяці під силу вирішити будь-які протиріччя – досить довіритися власній лицарській натурі і діяти так, як підказує інтуїція. Будь-які перешкоди завжди можна буде подолати, було б бажання діяти. Втім, знайдуться і такі представники знака, які будуть чіплятися за звичні методи, намагаючись утримувати ситуацію, від чого їм буде тільки гірше.

Перемігши темну сторону своєї натури, Овен знайде свободу, яка дозволить йому домогтися чималих звершень: комусь у професії, комусь – у сімейних і романтичних справах. У якій би сфері не локалізувалися події листопада, вони визначать хід справ у найближчі місяці. Вчинки Овна в листопаді вплинуть на їхнє майбутнє. Є небезпека, що буде втрачена маса сприятливих можливостей через боротьбу з самим собою.

У професійному плані в листопаді у Овна складеться сприятлива тенденція. Зосередившись на справах, він зуміє просунути свої проекти. Але потрібно мати на увазі деякі вербальні проблеми. Підлеглі, колеги і партнери в цей час будуть посилено заважати активній діяльності, через що у Овна може з'явитися нерішучість і сумніви. Але цим можна буде і знехтувати, адже в листопаді Овен цілком зможе обійтися без чиєїсь поради. Деяка підтримка Овнам все ж буде потрібна, як і віра в них, але до роботи це не матиме ніякого відношення.

Близнюки

Листопад-2021 для Близнюків виявиться періодом тимчасової втрати орієнтирів – вся справа в секретах, які розкриються в наступні місяці. Весь листопад їм доведеться тільки здогадуватися, чому їх життя не складається так, як їм би того хотілося. Найнеприємніше, що далекі від їхнього розуміння події стануть відбуватися не тільки в професійній сфері і області суспільних відносин, але й у сім'ї, що зробить представників цього знака зодіаку безпорадними перед низкою проблем.

Ділова активність Близнюків буде виглядати дуже непогано – втім, це можна буде пояснити винятковою працездатністю. Хоч володіти ситуацією їм повною мірою не вдасться, але виявиться, що для професійних досягнень іноді зовсім необов'язково тримати все під постійним контролем і прораховувати ходи наперед – іноді досить покластися на удачу і власні сили.

Доля піднесе Близнюкам нові завдання, які вони візьмуться вирішувати з великим завзяттям. Крім того, їм доведеться довести до розуму справи, розпочаті раніше. Часу на рефлексії і абстрактні роздуми просто не залишиться. Робота в чистому вигляді стане приносити задоволення і дозволить знайти стійке матеріальне становище. Несподівано взникнуть бар'єри, які раніше заважали просуванню Близнюків. Працювати стане легко, відволікатися на сторонні справи не захочеться, а закономірним підсумком всього цього стане просування по кар'єрних сходах.

У родині ситуація складеться не так сприятливо. Близнюки зможуть висловити партнеру своє невдоволення через незрозумілу метушню за їх спиною. Місяць небезпечний для них зрадами. Інша справа, що численні сварки все одно не допоможуть з'ясувати, що відбувається – партнер буде поводитися непередбачувано, а його аргументи будуть здаватися позбавленими сенсу. Тільки в 20-х числах листопада в особистому плані відбудеться бажаний сприятливий переломний момент.

Стрілець

У листопаді Стрілець остаточно утвердиться в думці, що він готовий успішно виконати розпочату справу. Ставити під сумнів цю впевненість немає ніякого сенсу – Стрілець правий навіть тоді, коли він неправий. Але швидко нічого виходити не буде. І хоча Стрілець хотів би натиску і швидкості, намагатися підштовхувати наступ якихось подій або, тим більше, організовувати їх небезпечно, бо можна отримати зворотний ефект і нарватися на бомбу. Це особливо не зашкодить розпочатим проектам, але може їх уповільнити на тривалий час.

Положення Стрільця в діловій сфері в листопаді-2021 можна назвати застійним, і перші два тижні місяця на цьому фронті буде без змін. Якщо представники цього зодіакального знака зуміють утриматися від провокацій, то зможуть розраховувати на деякі досягнення. Першу половину місяця краще присвятити аналізу ситуації і прогнозуванню її розвитку – справа в тому, що якраз у цей час у Стрільця буде одразу кілька можливостей для професійного зростання. Стрілець зможе вибрати оптимальну стратегію для реалізації задуманого, а чи вдалося йому це, він дізнається в останню декаду листопада, отримавши звістку, яка дозволить зробити висновок про подальший розвиток кар'єри. Швидше за все, на Стрільця чекає професійне зростання і збільшення матеріальної винагороди за працю. В самому кінці місяця Стрільці зможуть почати рішучий наступ по всіх фронтах.

У романтичному житті на Стрільця не чекає нічого видатного. Єдине, на що варто звернути увагу, так це на те, що після затемнення він почне відчувати до своїх партнерів все більший фізичний потяг. Заради реалізації своїх бажань Стрілець буде м'яким, поступливим, в родині встановиться період гармонії і довіри. Самотні Стрільці на рішучі дії, швидше за все, не наважаться, замінивши їх проявами фантазій. У 20-х числах листопада деяким Стрільцям захочеться урізноманітнити своє інтимне життя, і вони почнуть повноцінну облогу партнера, якому доведеться поступитися їхнім бажанням.

Козеріг

У листопаді-2021 Козеріг буде відчувати негативні тенденції попереднього періоду, але протягом місяця ситуація поступово зміниться на краще. Люди перестануть оцінювати буквально кожен рух Козерога, що раніше незмінно виводило його з себе. Однак у листопаді на нього чекає легке розчарування: залишаючись наодинці з собою, Козерогу буде самотньо. Тому йому потрібно остерігатися самотності, бо через це може початися депресія.

Козерогу в листопаді доведеться жити і працювати за новими правилами і виправляти допущені помилки. Йому поки що не вдалося створити про себе конкретної думки, але також він не встиг наробити багато помилок. Втім, усе те, що було зроблено на попередньому етапі, буде спрацьовувати не так, як хотілося б Козерогу.

Сімейні Козероги на початку листопада переживуть період особистої катастрофи, тому не варто вирушати в далекі поїздки. Розлучення вдасться уникнути, навіть якщо здається, що все до цього йде. Положення стане поліпшуватися в другій половині листопада, після затемнення, коли благодатний вплив Венери буде для Козерога сприятливим. Входження Венери в Козерога після 8 листопада створить сприятливі ситуації для фінансів і любовних примирень.

Джерело: Главред
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 10 травня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 10 травень 2024, 5:20

Це третій день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Близнюки. День 10 травня може бути дуже різноманітним і цікавим для ряду знаків зодіаку, оскільки він залежить від багатьох факторів, таких як індивідуальні обставини, план...

Гороскоп на 9 травня для всіх знаків зодіаку

четвер, 9 травень 2024, 5:20

Дуже енергійний та мотивований день: Це другий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Близнюки. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайнятися справами, які ви відкладали на потім. Будьте відкриті до нових можли...