Скорпіони можуть влізти у борги, а Левів чекають зміни: Астрологи розповіли, що готує всім знакам Зодіаку новий тиждень

З понеділка, 10 травня, Близнюки досягнуть того, про що мріяли, Левів чекають рішучі зміни, а Скорпіони можуть влізти в борги. Разом з тим, Овнам порадили бути уважнішими, щоб не попастися на хитрість. Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка склала гороскоп на картах таро для всіх знаків зодіаку на тиждень із 10 по 16 травня, передають Патріоти України.

Овен

Тиждень ніби і позитивний, але він може таїти невелику хитрість. Пропозиція, яка до вас надходить, з першого погляду, ніби і вигідна, підносить вас на вищий рівень. Але якщо добре її вивчити, то там можуть чаїтися не зовсім чесні справи.

Телець

Незважаючи на те, що нібито ніяких яскравих подій не відбувається, все йде за графіком та планом, ви почуваєтесь дуже впевнено. Бо за плечима – досвід, голова працює справно, у вас є підтримка і ви знаєте, чого прагнете.

Близнюки

Ви нарешті досягаєте того, про що давно мріяли. І це для вас стає справжнім сюрпризом та благословенням. Бо ви і не думали, що лише завдяки чіткості намірів та наполегливості можна так скоро досягти результатів.

Рак

Дуже багато роботи, але і сил у вас чимало. І цей тиждень може стати надзвичайно потужним і просто незабутнім. Адже ви долаєте чималі перепони, обходите пастки і працюєте над чимось великим і надзвичайним.

Лев

З'являється надія не просто на покращення, а на неабиякий злет у вашому житті. Зараз відбуваються рішучі зміни і замість сумнівів і коливань до вас приходить впевненість, що ваші кроки вірні і призведуть до успіху.

Діва

Не варто цього тижня довіряти виключно словам, особливо, коли вам багато чого обіцяють. Швидше за все обіцяного доведеться очікувати навіть не три роки, а набагато більше, і не факт, що виконають обіцянку.

Терези

Ваш гострий язик і критичний настрій цього тижня може призвести до скандалів і аж до розірвання стосунків навіть із близькими людьми. Не висловлюйте свою думку, особливо, коли вас про це не просять. І більше хваліть, ніж критикуйте.

Скорпіон

Відбувається кардинальний злам старої фінансової системи, гроші десь діваються, ви ще й у чималі борги можете залізти. Але велика вірогідність натомість не отримати нічого, тобто борги не для того, щоб щось купити.

Стрілець

Посилюються романтичні настрої, і у ваше життя все сміливіше і активніше входить тема любові, причому взаємної, коли і ви закохані по вуха, і до вас хтось дуже нерівно дихає. От ви і гратиметесь у цю гру, втікатимете і доганятимете.

Козеріг

Час немов зупинився, і ви цьому раді, бо можете провести його з гарними людьми і перебуваючи у стані повного задоволення життям, як це буває, мабуть, хіба що у дитинстві, коли ви почуваєтесь спокійно і у безпеці.

Водолій

А от і гроші прийшли, причому, гарна сума і одразу. Але це не означає, що всю її слід негайно на радощах розтринькати. Виділіть частину, яку неодмінно потрібно вкласти у якийсь бізнес чи виробництво, словом, інвестувати у майбутнє.

Риби

Не дуже вам зараз хочеться рухатися. От би просто посидіти чи навіть прилягти, а не оце все, що відбувається навколо. Набридло все, і чим би ви не займалися, мало що приносить радість та задоволення.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 16 квітня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 16 квітень 2024, 5:20

День сприятливий для розгляду нових перспектив і змін у вашому житті. Відкрийтеся для нових ідей і можливостей, які можуть прийти до вас. Будьте готові до викликів і змін, але також пам'ятайте про важливість залишатися гнучкими і відкритими для навчанн...

Гороскоп на 15 квітня 2024 року для всіх знаків зодіаку

понеділок, 15 квітень 2024, 5:20

Овен, цього дня небеса сприятимуть активному спілкуванню та новим знайомствам. Енергія Марса дасть вам силу і наполегливість для вирішення складних завдань. Не відкладайте важливі діалоги – ваша переконливість сьогодні на висоті. Увечері можливі приємн...