Сліпуче посміхаються та заразливо сміються: Відома астрологиня назвала найбільш кокетливих жінок Зодіаку

Кокетство — перша стадія флірту, спрямована на все оточення без винятку. Подивившись, як об'єкти, в яких пускають бісики, реагують на знаки уваги, кокетки часто роблять висновки про те, чи варто заводити з ними взаємини чи ні. Добре б заздалегідь знати, хто здатний на такий прояв флірту, а хто — ні. Астрологиня Людмила Булгакова назвала найбільш кокетливих жінок зодіаку, передають Патріоти України.

Близнята (22.05 – 21.06)

Близнята — знак легкий, але далеко не такий легковажний, як це може здатися на перший погляд. Проте мистецтво флірту його представниці опанували чудово, і тільки стріляниною очима ніколи не обмежуються. Вони знають, як дати об'єкту своєї уваги надію на продовження стосунків, потім її відібрати, а потім повернути назад — в результаті "жертва" готова йти за ними буквально на край світу.

Тереза (24.09 – 23.10)

Терези — ще один легкий в енергетичному плані знак, його представниці легко спілкуються з тими, хто їм симпатичний, зацікавлюють їх ерудицією і підкорюють витонченістю — і те, і те притаманне їм від народження, а також умінням розбиратися в мистецтві, що є якістю набутою. Водночас вони залучають чоловіків, які їх оточують, тонкими натяками, вишуканими компліментами, а також тим, що нічим їх не напружують і не "вантажать".

Стрілець (23.11 – 21.12)

Стрільці властивою їм чарівністю можуть не тільки зачаровувати представників протилежної статі, але і брати міста, якщо, звичайно, їм це було б потрібно. Вони так сліпуче усміхаються, так заразливо сміються і так легко спілкуються, що чоловіки впевнені: вони знайшли ту, яка буде їм одночасно і другом, і коханою. Представниці знака не прагнуть заміж і не тиснуть в цьому сенсі на знайомих чоловіків, що ще більше привертає до них останніх.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...