Службовий роман та розрив стосунків: У листопаді у п'яти знаків зодіаку відбудуться зміни в особистому житті

Більшу частину останньої декади жовтня триватиме так званий коридор затемнень, який закінчиться 28 жовтня, після чого настане час "царювання" Скорпіона - період трансформацій та перероджень, передають Патріоти України.

Як пише Ukr.Media, протягом листопада після коридору затемнень відбуватимуться пост-події, які впливатимуть на долі всіх знаків зодіаку. Зокрема, під вплив потрапляє сфера відносин, адже 9 листопада відповідальна за неї Венера заходить на знак Терези, де з'єднується з Вузлом минулого. У багатьох людей може виникнути потреба повернути колишнє кохання: чи то для остаточного з'ясування відносин в суді, чи то перезапуску романтичних стосунків.

Найяскравішою подією в цій сфері має стати 13 листопада, коли відбудеться поєднання Марса, Місяця та Сонця. Це може спричинити виникнення нових глибоких емоційних зв'язків. А 27 листопада, в повню, коли Сонце з'єднається з Марсом у Стрільці, може принести важливі рішення у союзах.

Скорпіон

У вашому житті в листопаді може з'явитися новий і пристрасний шанувальник, причому з вашої роботи. Актуальні романи на службовому ґрунті, або з людиною зі сфери медицини, фінансів чи військової справи.

Близнюки

Ви прояснюєте ситуацію у відносинах і може статися розставання, причому ваш партнер буде налаштований досить войовничо. А ви, швидше за все, будете готові відкрити новий розділ у своєму житті з легким серцем і якимись особистими матеріальними планами.

Рак

У листопаді у вас може з'явитися нове захоплення, пов'язане з темою нерухомості та інтер'єрів. І саме на цьому ґрунті ви можете зустріти нову людину. Це буде яскравий флірт і пристрасть, яка миттєво виникає.

Водолій

У листопаді ви можете ухвалити важливе рішення у відносинах, особливо якщо ваш партнер відхиляє розвиток стосунків або варіант народження дітей. Ви станете досить логічними і відстороненими від нього, орієнтуючись виключно на свої інтуїтивні потреби.

Телець

Ви можете зустріти нове кохання, причому ця людина буде фінансово дуже сильною і своєю появою у вашому житті блискавично підніме вам самооцінку. Ймовірно, що бажання розпочати зв'язок виходитиме від неї, вона навіть може натякнути вам про бажання шлюбу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...