"Смерть точно не буде природною, він не помре у власному ліжку": Відома польська ворожка дала прогноз для Путіна

Путін став найненависнішою людиною у світі. На земній кулі немає іншої людини, якій би, як йому, сьогодні так масово бажали смерті. Політики публічно закликають вбити російського президента, мільйонери призначають нагороди за його затримання. Що буде з Володимиром Путіним, вирішила перевірити відома польська ворожка Анна Кемпісті, передають Патріоти України.

Ворожка розклала карти таро і постановила: загарбники зазнають поразки, українці переможуть. Хоча й зазнають значних втрат. Україна переможе у цій війні, але у цієї перемоги будуть певні недоліки, заявила Анна Кемпісті, пише видання planeta.pl.

«путіну загрожує серйозний замах, і його смерть точно не буде приємною і не буде природною. Він не помре у власному ліжку. Я проаналізувала дату його народження, і ця дата лише підтверджує це. Крім того, карти показують, що він також буде позбавлений якогось майна, яке хтось підірве».

Шанувальники жінки хотіли знати, чи загрожує Польщі небезпека з боку росії у всьому цьому воєнному пеклі. «путін не нападе на Польщу. У нас дуже безпечні карти, і я перевірила це на самому початку, ще до того, як почалася ця війна» — запевнила Анна Кемпісті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...