Сміливо дивіться уперед, але будьте обережними: Таропрогноз на 14-20 лютого 2022 року

Карти Таро давно завоювали своє почесне місце серед інструментів для ворожіння, адже вони пророкують ймовірне майбутнє, дають підказки, заспокоюють у важкі часи своїми посланнями, які надихають. А для того, щоб дізнатися більше відповідей про власне майбутнє, читайте таропрогноз на тиждень - на 14-20 лютого 2022 року від езотерикині Олени Кузьмич, пропонують Патріоти України.

Прогноз Таро на кохання та стосунки

Карта тижня "Закохані"

©

"Закохані" належать до старших арканів, тобто, таємниць Таро. Конкретно ця карта говорить про дружбу, командний дух і родючість. Вона свідчить про те, що стосунки варто розцінювати не лише як секс, а й як дружбу. Вам варто стати однодумцями та партнерами з вашою другою половинкою.

Також ця карта розповідає і про те, що свої почуття варто розподіляти з друзями. Вона каже, що варто навчитися ділитися своїми радощами та оптимізмом з іншими. Зосередьтеся на емпатії. Час будувати спільні плани з партнером, ділитися душевною гармонією та оновленими почуттями.

Прогноз Таро на роботу та кар’єру

Карта тижня "Шістка жезлів"

©

Ця карта належить до молодших арканів Таро, тобто таємниць Таро, також вона представляє стихію жезлів, що символізує пристрасть і сміливість, бажання діяти та змінювати реальність довкола себе. Час перемог близько. "Шістка жезлів", яка належить до молодших арканів Таро, повідомляє, що незабаром ви отримаєте визнання, перемоги та нагороди.

Ви опинитесь у центрі уваги, а ваша тяжка праця буде завершена. Щоправда, гордість заважає вам дивитись правді у вічі. Щоб перемагати, не варто займатися самомилуванням, ви можете добряче гепнутися з вершини, яку завоювали. Трішки смирення заради перемог теж не завадить. Сміливо дивіться уперед, але будьте обережними, бо тріумф завжди межує з проблемами.

Прогноз Таро на фінанси

Карта тижня "Страшний суд"

©

Ця карта представляє так звані старші аркани, тобто таємниці Таро. Вона свідчить про звільнення від певних умовностей, важливість внутрішнього голосу та трансформацію. "Страшний суд" розповідає, що у русі кар'єрними сходами ви можете зіштовхнутися з критикою та осудом, не виключено, що можлива й розплата за дії, які ви вчинили раніше, тому не переоцінюйте свої можливості.

У здобутках і промахах не варто когось звинувачувати, окрім себе. Досягайте цілей, які ви поставили перед собою і не робіть свій вибір самі. Позбавтеся від старих поглядів на роботу та кар'єру.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 17 травня 2024 року для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 17 травень 2024, 5:20

Це дев’ятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. 17 травня обіцяє бути активним і продуктивним днем для багатьох знаків зодіаку. Зосередьтеся на своїх цілях і використовуйте надані можливості. . Овен (21.03-19.04...

"Такого ми ще не бачили": Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала подію, після якої закінчиться війна

четвер, 16 травень 2024, 16:39

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова назвала подію після якої закінчиться війна. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі. . Тарологиня зазначила, що перед закінчення війни "якась відома людина зробить українцям вкрай важливий п...