Смуга везіння або нескінченна боротьба? Гороскоп Влада Росса на жовтень для всіх знаків Зодіаку

Жовтень 2021 року буде місяцем статичних планет – Плутон, Сатурн, Юпітер і Меркурій припинять свій ретроградний рух і на час "зупиняться". Через це справи сповільняться, а період не буде сприятливим для швидких і рішучих дій. Прискорити або уповільнити потік подій навряд чи вийде. Тож жовтень більше підійде для того, щоб зупинитися і задуматися про те, що відбувається. Місяць хороший для роздумів із келихом коньяку біля каміна або перегляду хорошого кіно, зазначають Патріоти України та пропонують дізнатися подробиці.

У справах і роботі в цей період також необхідно буде все зважити, обміркувати і знайти баланс. Мудрим рішенням при цьому буде делегування частини повноважень і аналіз минулого.

З грошима в жовтні доведеться бути акуратнішими і урізати себе у витратах. Покупки в цей час будуть мало тішити, тому найкращим рішенням буде збирати гроші.

Головним щасливчиком цього дивного жовтня буде Стрілець, А що обіцяють зірки в цьому місяці представникам інших знаків Зодіаку – читайте далі.

Щасливчики жовтня-2021:

Овен

Овен у жовтні відчує настільки потужний приплив енергії, що одразу забуде про всі колишні невдачі й депресії. З властивою йому завзятістю він рушить до намічених цілей і встигне в цьому місяці зробити чимало.

У сфері ділових інтересів Овен багато чого доб'ється: позитивний настрій і хороше самопочуття дозволять подолати будь-які бар'єри. На початку місяця видасться кілька особливо сприятливих днів, коли вдаватися буде все. В цей час Овен може чекати нових призначень, проводити зустрічі і підписувати важливі договори з людьми з минулого.

У жовтні в Овна будуть загострені почуття, а його емоційний підйом буде настільки заразливим, що він зможе повести за собою людей. Але не виключено, що Овен сам потрапить під чийсь вплив і приєднається до якогось руху. У першій половині місяця він може закохатися з першого погляду.

У другій половині місяця Овну буде простіше контролювати почуття. Він зуміє організувати сприятливий клімат у сім'ї, особливо в останніх числах жовтня. Важливо не проґавити цей час, надмірно захопившись роботою. Доведеться вибирати – або сім'я, або робота.

Лев

Лев у жовтні буде працювати, не покладаючи рук. Втім, здивувати його чимось подібним складно, адже він постійно перебуває в тонусі. Однак середина осені може бути небезпечною надмірним використанням особистих ресурсів. Тому Леву слід дуже раціонально і дозовано використовувати власні енергетичні ресурси, щоб не зламати себе і не захворіти. У підсумку, Лев доб'ється перемоги, але занадто дорогою ціною.

У діловій сфері в жовтні на Лева чекає прорив. Відчувши динаміку, Лев буде намагатися вдосконалити себе і свої ділові якості без відриву від виробництва. Все буде впиратися не в брак часу і сил, а у відповідність бажань і можливостей. В результаті Лев отримає навіть більше того, на що розраховував.

Тихою гаванню для Лева стане сім'я, де він завжди знаходив розуміння і підтримку. Хоча наелектризовані професійними проблемами Леви знайдуть, до чого причепитися. Та завдяки лояльності близьких це вдасться подолати. Леви, не пов'язані узами шлюбу, отримають подарунок небес або доленосні любовні зустрічі. В цьому відношенні найбільш сприятливими стануть часові відрізки 3-6 і 9-13 жовтня. Лев у ці дні буде надзвичайно винахідливий, чарівний, дотепний і оригінальний.

Якщо хтось із Левів наламає дров в цьому місяці, наслідки не змусять себе довго чекати, і вже в останні дні жовтня настане період емоційної нестійкості і бурхливих розборів польотів.

Стрілець

Стрілець стане головним щасливчиком жовтня 2021 року. Доля його балуватиме. Для цього є всі підстави – Венера входить у цей знак Зодіаку, а це завжди обіцяє гроші і любов. Стрілець у середині осені потрапить в смугу везіння. Як за чарами і помахом чарівної палички, з ним будуть траплятися незвичайні речі, і буде безліч вдалих збігів обставин. Якщо хтось із Стрільців зніме капелюх і скаже: "Раз, два, три. Упади!", до їхніх ніг впаде метеорит. А метеорити дорого коштують, їх можна дуже вигідно продати.

До подій жовтня Стрілець наблизиться з непоганим енергетичним запасом. Зовні це буде виражатися в непохитній впевненості в своїх силах і правильності ухвалених рішень. Дехто зі Стрільців на цьому тлі вирішить, що він неповторний і незамінний. В середині жовтня натхнений таким висновком Стрілець зуміє здійснити дії, що перевищують його можливості, і зробити прорив одразу в декількох напрямках. В результаті чого він може озолотитися.

Сфера ділових інтересів буде вкрай важливою в жовтні, адже проекти, розпочаті в цьому місяці, отримають гідне продовження, а їх підсумок призведе до таких запаморочливих і значущих перемог, що цей факт буде доступний сприйняттю і аналізу тільки через деякий час.

Що стосується просування по ієрархічній драбині, то у вересні Стрілець мав можливість зробити широкий крок, а в жовтні його положення тільки зміцниться. А той, у кого минулого місяця призначення на нову посаду не відбулося, в цьому місяці обов'язково може його чекати, або, якщо угода зірвалася у вересні, то в жовтні вона буде блискучою. Стрільцеві вдасться поліпшити свої матеріальні доходи, причому не в разовій формі, а у вигляді регулярних надходжень.

У любові жовтень для Стрільця стане місяцем встановлення справжньої гармонії. У сім'ї встановиться мир і взаємна повага. Романтичні знайомства переростуть у більш глибокі відносини. Близькі люди в середині місяця будуть готові пожертвувати багато чим заради успіху тих починань, якими Стрілець почне займатися. Спільні дії найкраще планувати на період першої половини другої декади жовтня – саме в цей час все буде складатися за найоптимістичнішим сценарієм.

Водолій

Успіх у жовтні для Водолія може виявитися не тільки приємним, але й корисним періодом. Сприятливі тенденції торкнуться практично кожної сфери його життя, а визначати їх буде планета Сатурн, яка займе вигідне положення в гороскопі. Завдяки Сатурну Водолій зможе присвятити жовтень конкретизації своїх устремлінь, простіше кажучи, він зрозуміє, чим йому потрібно займатися.

Крім усього іншого, приємними стануть і перешкоди на шляху до здійснення бажань, і Водолій перестане їх боятися. Таким чином, будуть вирішені проблеми, які довгий час залишалися невирішеними. Одночасно з'явиться можливість постановки нових цілей і переосмислення нинішніх.

Найдивовижніше полягає в тому, що всі ці важливі для Водолія моменти проясняться з незвичайною легкістю, ніби хтось мудрий буде шепотіти йому на вухо підказки. З цього моменту Водолій відчує всю радість буття, яку тільки може відчувати вільна в своєму волевиявленні людина. Самооцінка різко зросте в жовтні, та й енергетичний тонус буде на висоті. Хтось назве такий стан щастям або ейфорією.

У сфері ділових інтересів Водолій може розраховувати на масу позитивних моментів. Роздача бонусів відбудеться на самому початку місяця відповідно до особистої зацікавленості. Для когось успішно вирішаться кар'єрні питання, для когось везінням виявиться реорганізація робочого місця в бік оптимізації виробничого процесу і особистої зручності. Більшість представників знака дізнаються, що винагорода за їх працю різко збільшиться – можливе кар'єрне і фінансове зростання. Успіхи на роботі будуть безсумнівно, особливо в другій половині місяця, коли Водолій може почати реалізацію якогось старого вельми прибуткового проекту, який точно увінчається успіхом і виявиться виграшним в іміджевому плані.

Водолію піде на користь зміна іміджу або зачіски, а також оновлення гардеробу. Він може сміливо купувати предмети побуту і навіть автомобілі після 23 жовтня.

Сприятливим буде підвищення кваліфікації, освоєння нових дисциплін і спеціальностей, а також участь в інформаційних проектах. Для Водолія супер-сприятливим буде перехід в IT-індустрію.

Заключна декада жовтня точно надовго запам'ятається Водолію, адже багато в чому це буде вирішальний час. Сприятливо в цей період вибудовувати роботу з колегами, але в цьому процесі неминучі моменти, які змусять злегка понервувати. Однак будь-які ускладнення все одно завершаться з користю для Водолія. Здобути перемогу над недоброзичливцями допоможе впевненість у власній правоті.

Відносин із коханими може трохи торкнутися емоційна нестійкість. Загальна картина місяця буде виглядати як довгий ланцюжок розставань і примирень. Все це внесе деяку різноманітність у спільне життя з партнером. Навіть будучи періодом переживань, жовтень запам'ятається як місяць динамічних стосунків, коли можна буде відновити відносини і з діловими партнерами, і з коханими. "Милі сваряться – тільки тішаться", – це було сказано про Водолія в жовтні.

Наприкінці місяця на сім'ю Водолія все-таки зійде мир і спокій. Станеться це в той момент, коли будуть узгоджені нові плани і устремління з інтересами сім'ї і любовних партнерів. А станеться це в 20-х числах місяця.

Невдахи жовтня-2021:

Телець

У жовтні Телець зможе привітати себе з отриманням чергової порції благ, але це буде єдиним плюсом місяця. З грошима все буде добре, але не пощастить у любові. Успіхи у фінансових справах будуть повністю нівельовані абсолютною байдужістю близьких людей або навіть ворожістю. До кінця жовтня все це може стати причиною глибокого стресу і гострого почуття внутрішньої самотності. Але звинувачувати в цьому Телець повинен тільки себе, оскільки саме на ньому лежить відповідальність за невміння організовувати довірчі відносини з близькими.

Втім, при великому старанні Телець зможе подолати негатив, якщо швидко введе оточуючих в курс своїх справ. Повністю уникнути суспільного остракізму не вийде, але, якщо хоча б у родині буде розуміння і довіра, вже це виявиться чималою підтримкою. Те, що відбувається, змусить Тельця переглянути своє ставлення до думки друзів, знайомих і товаришів по службі.

Все це буде відбуватися на тлі монотонних буднів при явному депресивному емоційному тлі. Головне – не вживати в такому стані алкоголь.

Однак оточуючі проявлять поблажливість до ділової агресивності Тельця і спробують налагодити з ним партнерство. Це партнерство буде особливо міцним, якщо буде пов'язано спільною власністю. В цьому випадку Телець із задоволенням відзначить, що відносини з чоловіком чи дружиною перейшли на новий етап.

В останній тиждень жовтня Телець може очікувати низку подій, що мають приємне фонове емоційне забарвлення любові.

Скорпіон

У жовтні в житті Скорпіона мова піде про старі зв'язки, що стали тягарем, знайомства, які вичерпали себе, і захоплення, які давно втратили свою привабливість. У жовтні Скорпіону доведеться переробити щось у своєму житті так, щоб воно пішло по-новому: усвідомити нові цілі, відмовитися від усього, що здавалося важливим, конкретизувати необхідне. Втім, ніяка непосильна робота духу і думки цьому знаку не загрожує. Багато хто навіть не помітить, як оновився і прояснився світ навколо. Скорпіон буде зайнятий вирішенням повсякденних завдань і виконанням рутинної роботи.

У сфері ділових інтересів у Скорпіона будуть відбуватися ломки, але з позитивом. Йому доведеться працювати одразу над декількома проектами, причому досить успішно. Успіх буде обумовлений чудовим самопочуттям і здоровою агресією. Якщо на початку місяця вдасться направити справи в бік неухильного зростання лінії успішності, буде можливість отримати ще один перспективний проект і нові фінансові можливості. Інакше є ризик скотитися далеко назад. Нова справа стане по плечу Скорпіону після 23 жовтня, в цей час ніхто не стане заважати: з дороги Скорпіона почнуть йти недоброзичливці, щоб не потрапити під колеса його колісниці, яка мчить.

У низці трудових буднів Скорпіон не одразу відчує приплив енергії, а тому за звичкою буде берегти сили і ставити під сумнів свої здібності. Але з кожним новим днем він буде починати відчувати себе більш впевнено. Кількісні зміни поступово перейдуть в якісні – і одразу виявиться, що всі прорахунки початку місяця такими не є. Місяць завершиться новими надіями, впевненістю в своїх силах і, можливо, новою любов'ю.

Козеріг

На Козерога в жовтні чекає повний провал, а точніше боротьба і тільки боротьба. Для когось із Козерогів це буде битвою всього життя за власність і положення в суспільстві. Втім, за підсумки Козеріг може не переживати, оскільки проявить себе як справжній боєць і цілком може виявитися лідером.

Крім того, Козерога почнуть підтримувати вельми впливові покровителі. Соціум і його лідери проявлять дивовижну одностайність практично у всьому, що стосуватиметься Козерога. Але – є ризик, що Козерогу обламають роги.

У сфері ділових інтересів обставини будуть складатися так, що перерв на відпочинок не залишиться зовсім. Переговори будуть слідувати одні за іншими, зустріч за зустріччю, презентація за презентацією – і все по колу. Тож Козерогу доведеться напружитися. Проте представники знака отримають задоволення, якщо потраплять у резонанс із тиском зовнішніх факторів. Козеріг, утім, буде все встигати, а підтримати його зможе задовільний результат. І хоча результативність буде хороша, але є ризик надломитися.

У жовтні багаторазово посилиться дар переконання Козерога. Більшості людей буде здаватися правильним те, що говорить Козеріг. Безсумнівно, це потішить самолюбство більшості представників знака, але в той же час створить велике напруження через відповідальність не тільки за себе, але й за інших.

Деякі Козероги виявляться посередниками між масою і елітою соціуму та будуть змушені приймати рішення, дотримуючись інтересів і тих, і інших. Але невідповідність цих інтересів буде здатна штовхнути Козерога в глибоку депресію (для Козерога в жовтні найбільша небезпека – зануритися в глибоку депресію). Кращим виходом із такої непростої ситуації стане співвіднесення будь-яких прийнятих рішень із власним поняттям про добро і зло, про правильне і неправильне. Тільки в цьому випадку Козеріг зможе зберегти самоповагу і бути зрозумілим.

У сімейних справах і любові Козеріг відчує себе дещо обділеним. Він може розлучитися з другою половиною або другом. На великі справи і серйозні відносини часу може не вистачати, а дрібні проблеми будуть роздуватися до кризи світового масштабу. Підтримка домашніх у цьому місяці стане не дуже надійним тилом для Козерога. Поблизу дати повного Місяця, 20 жовтня, потрібно буде обов'язково підтримати сім'ю і згадати про близьких, зробити подарунки.

Найбільше пощастить юним представникам знака – вони можуть зустріти любов всього свого життя. Правда, почуття будуть настільки сильні, що можуть перешкодити всім іншим заняттям (реалізації, навчанню і т.ін.).

Риби

Для Риб жовтень стане місяцем вирішення фінансових питань, перш за все, кризових. Поступово накопичені в цій сфері проблеми з незначних переростуть у велике питання – "де взяти гроші і як їх розумно витратити?". Для когось із представників знака в цей період актуальною стане кредитна історія, а комусь доведеться домовлятися про злиття капіталів і вирішувати проблему управління спільними накопиченнями. Ставлення Риб до грошей, способів їх залучення і вкладення стане визначати їхнє життя протягом тривалого часу, починаючи з жовтня. Це питання може турбувати Риб у тому числі і взимку.

Рибам доведеться пережити великі зміни в своїй долі. Дуже скоро настане час, коли всі проблеми 2021-го представникам знака здадуться просто смішними. А в жовтні головним приводом для хвилювання Риб буде матеріальне питання про те, де брати гроші.

Якщо Риби не навчилися думати спочатку про себе, а вже потім про всіх принижених і ображених, кому хотілося б допомогти, в тому числі грошима, в гороскопі є вказівка на якусь допомогу, яку можуть отримати в цьому місяці самі Риби. Джерелом допомоги може стати близький друг або хтось із рідних, особливо якщо потрібна буде невідкладна допомога. Правда, при цьому буде зачеплена гордість Риб, і вони не заспокояться доти, доки не повернуть борг.

Ділові інтереси Риб у жовтні потребуватимуть активізації у зв'язку із закінченням періоду низької активності на ринках і біржах. Правда, не можна сказати, що майбутні процеси будуть протікати бурхливо, але Риби будуть раді і цьому. Деякі представники знака ще у вересні намагалися зробити активні дії, і в жовтні вони можуть зіткнутися з серйозними перешкодами. Тому у фінансовому плані має бути багато суєти і корекції планів, поєднання сектора потреб із сектором можливостей.

Найцікавіше полягає в тому, що деяких Риб застій у справах потішить. І ці Риби будуть дуже засмучені, якщо виробниче навантаження зросте.

Що стосується особистого життя Риб, то в цій сфері позитивні зміни будуть більш помітні. З членами сім'ї і з партнером встановляться більш рівні і довірливі відносини. Більше того, Рибам здасться, що з їхньої душі впав камінь, і вони будуть немов літати, а не ходити. Одним словом, Риби відчують велике полегшення.

Але потрібно мати на увазі поступовість процесів. Якщо у Риб розладналися відносини настільки, що почало обговорюватися розлучення, то в цьому випадку гармонії доведеться чекати трохи довше. Втім, можна втішитися тим, що примирення можливе, і воно обов'язково відбудеться.

Нейтральним місяць буде для наступних знаків:

Близнюки

У жовтні пощастить тільки тим представникам знака Близнюки, які наполегливо працювали протягом останніх місяців або років – вони цілком зможуть зняти вершки і почати пожинати плоди своєї праці. Вони будуть винагороджені за свої зусилля або просуванням по службі, або почестями, або підвищенням зарплати. Багато Близнюків у жовтні можуть отримати винагороду, якої у них давним-давно не було.

Втім, тотальним везінням події жовтня назвати не можна, оскільки будь-яка винагорода буде підсумком чесної і самовідданої праці.

У сфері міжособистісних відносин відкриється "дорога квітів" – Близнюки будуть користуватися добрим ставленням оточуючих. У сфері романтичних відносин вони можуть розраховувати на події, що обіцяють виключно приємні переживання. Особливо це стане проявлятися з другого тижня жовтня. На тлі цього Близнюки розквітнуть і постануть перед оточуючими в самому чарівному зі своїх образів.

Однак слід мати на увазі, що "дорога квітів" також буде начинена і "шипами". Навколишні будуть просто рвати Близнюків на частини і навіть сваритися, якщо їм здасться, що представники цього знака намагаються ухилитися від виконання своїх зобов'язань. Конфліктні ситуації, які будуть виникати, необхідно буде негайно залагоджувати.

Рак

На Рака чекає двоїстий період, який почнеться з підвищеної ділової активності і переможного завершення великих проектів, але в кінці місяця йому доведеться зайнятися будинком, благоустроєм офісу і налагодженням комфортних відносин із близьким оточенням. Середина місяця при цьому може бути провальною.

За великим рахунком усе, що Рак робитиме в жовтні, буде націлене на створення сприятливої обстановки для приємних йому людей. Багато Раків у цьому бачать сенс свого існування. Таке життєве кредо буде нести благополуччя і самим представникам цього знака, оскільки зробить їх дім фортецею.

У сфері професійних інтересів Раку слід здійснити все найважливіше в першій половині жовтня. Особливо сприятливі в цей час контакти з далекими партнерами. Ділові поїздки пройдуть виключно вдало і принесуть дохід.

У другій половині місяця слід очікувати неприємностей, особливо 15-25 жовтня. Швидше за все, вони буду пов'язані з якимось обманом або зрадою. Джерелом переживань стане людина з близького оточення. Раків у цей час можуть пограбувати ті люди, яким вони звикли довіряти. Також у середині місяця є ризик потрапити в ДТП і нещасні випадки.

Друга половина жовтня буде більш рівною і доброю завдяки гармонії в сім'ї і партнерських відносинах. Але в цей час не можна ображати увагою нікого з домашніх, інакше не уникнути конфліктів.

Рак, що не скріпив себе ні з ким узами шлюбу, в жовтні зустріне безліч претендентів на його прихильність. Залишиться тільки вибирати.

Діва

У жовтні Діва буде в повній впевненості в собі і своєму майбутньому. Однак цей місяць здійснить переворот в її світовідчутті. У житті Діви раптом почне змінюватися абсолютно все, аж до цілей і основ існування. Діва перейде на більш високий рівень. Клопоти будуть вимотувати Діву. У підсумку виявиться, що Діва знаходиться на самому початку довгого непростого шляху, який непомітно стартував.

У жовтні думки і сподівання Діви будуть зайняті переважно станом фінансів. Але в цілому події даного напрямку будуть абсолютно сприятливі. Перешкодою на шляху до матеріальної стабільності може виявитися сама Діва, адже вона буде проявляти крайню легковажність і марнотратство, які зазвичай невластиві їй. Гроші будуть витрачені не дарма, але далеко не на найважливіші речі. Тому Діві краще економити. Зірки застерігають цей знак від нераціональних вкладень, особливо в нерухомість, тому що вони можуть привести до втрати цілей і значного зниження самооцінки. А це може сильно нашкодити Діві в майбутньому, зробити її більш вразливою перед змінами і фінансовою кризою, що насувається.

У жовтні з фінансами Діві слід бути максимально передбачливою.

Зміни, які визначать новий етап життя в любові, стануть для Діви більш помітні наприкінці місяця. Якщо представники знака не зупинять свій погляд на когомусь, то вибір може бути зроблений за них – Діву наприкінці місяця може зустріти її друга половина і відкрити свої почуття.

Втім, цілі з часом визначаться, і Діва полегшено зможе приступити до їх досягнення. Зникне невпевненість попереднього періоду. Деякі Діви можуть відчути себе надзвичайно щасливими, оскільки найтяжчий час вибору буде позаду. І Діва зможе зайнятися улюбленою справою – педантичним проходженням обраним шляхом.

Терези

Терези в жовтні зможуть домогтися більшого, у порівнянні з попередніми періодами цього року. У цьому місяці всі справи набудуть вагу і у власних очах Терезів, і в очах партнерів, та й члени сім'ї зрозуміють, наскільки все серйозно. Особисті плани Терезів зацікавлять і інших людей, що призведе до того, що Терезам будуть надавати підтримку і прибирати перешкоди з їхнього шляху в розрахунку на майбутні результати. Таким чином, жовтень буде для Терезів вельми приємним і повним надій.

Але – Марс іде по терезах. Це планета агресії, а тому з часом Терези можуть виявитися розчарованими в собі і в житті. Буде багато суперечок, сварок. Чим більше буде роздано обіцянок, тим більш громіздким буде ставати той чи інший проект, і тим швидше почне рости впевненість в тому, що вони взяли на себе занадто багато. Тому найкраще не звалювати на себе багато справ, інакше їх можна просто не встигнути зробити. Найприкріше те, що, звалюючи на себе цю ношу, Терези всім серцем будуть прагнути до незалежності, але в підсумку виявиться, що вантаж надто великий, а каменем спотикання стане співвідношення професійних обов'язків і тих, що будуть визначати особисте життя цього знака Зодіаку. Терези опиняться перед складним вибором – сім'я або кар'єра, любов або робота. Найгіршим стане те, що одним із вирішальних факторів стане можливість поліпшити своє матеріальне становище за рахунок кар'єрних або інших ділових справ.

2021 рік взагалі є вкрай важливим періодом у житті Терезів. Саме в цей час будуть послідовно змінюватися обставини, які й призведуть до змін у сім'ї, змінять напрямок подальшого вдосконалення. Терези зміняться і зовні, і внутрішньо. Нинішній статус переплавляється у щось нове. Те, як Терези будуть сприйматися оточуючими людьми, буде важливо. Це буде тривалий процес, який займе не один місяць, а то й рік, тому що самим Терезам потрібно буде звикнути до свого нового вигляду і становища та примиритися з ними. Події, що сприяють перегляду життєвих пріоритетів і входженню в нову реальність, припадуть якраз на цей місяць.

Але при цьому можливі зіткнення, суди, слідства, тому краще заздалегідь примиритися з тими, з ким виникли розбіжності.

Джерело: Главред
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...