Сніжний Місяць-2023: Що не можна робити в лютневу повню і як правильно загадати бажання

Лютнева повня, яку називають Голодною чи Сніжною, цього року настане 5 лютого о 20:28 за київським часом. Втім, вплив повного Місяця дехто може відчувати і сьогодні, 4 лютого, і у понеділок, 6 лютого, передають Патріоти України.

Повний Місяць буде у знаку Лева, що сильно впливає на Тельців, Львів, Скорпіонів, Водоліїв, пише novyny.live. Представникам цих знаків буде нелегко у період від повного місяця 5 лютого до нового місяця 20 лютого. Астрологи радять їм бути стриманішими та мінімізувати ризики. На представників інших символів зодіаку повний місяць у Леві має м'який і позитивний вплив. У талановитих, харизматичних, наполегливих та відповідальних людей можливе підвищення службими сходинками та визнання їхніх заслуг.

Традиційно в дні повного місяця не радять розпочинати нові проекти, планувати відпустку чи поїздку, грати весілля, позичати гроші, починати ремонт, з'ясовувати стосунки та сваритися з начальством. Напередодні повного місяця рекомендують нічого не виносити з дому — так можна втратити успіх. А ще не можна, щоб уві сні місячне світло потрапляло на людину — сон буде неспокійним, можуть снитися кошмари.

На повню прийнято загадувати бажання, але робити це потрібно правильно. Є три способи:

  • Написати бажання на папірці, спалити над полум'ям свічки, уявляючи, що воно вже збулося, а золу закопати в землю чи сніг.
  • Свічку поставити на підвіконня так, щоб Місяць візуально перебував у полум'ї. Вимовити вголос бажання, поки Місяць не змінив положення. Потім свічку згасити.
  • У прозору склянку набрати воду та прошепотіти їй своє бажання, дивлячись на Місяць. Склянку залишити до ранку на підвіконні, а вранці випити воду.

Важливо пам'ятати, що не можна загадувати бажання, які можуть завдати шкоди іншим — це може обернутися проти вас.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...