Сьогодні можна розслабитися і скласти плани на майбутнє: Гороскоп на 17 лютого

17 лютого буде щедрим на винагороди. Плідно проведений тиждень дасть гарні результати. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"У п'ятницю можна розслабитися і скласти плани на майбутнє, - говорить астрологиня. – Не зациклюйтеся на невдачах в особистому житті. Середина лютого подарує незабутню зустріч із людиною, у яку закохаєтеся з першого погляду. Що не було добре організовано, того п'ятниця не виправить. Відкладіть нові задуми до понеділка. Утримайтеся від експромтів. Вони вийдуть невдалими. Добре складеться спланований зрання день. За два тижні до весни кардинально зміниться на краще життя Терезів, Козерогів і Риб. Доля буде щедрою на подарунки, а люди охоче ділитимуться своїм досвідом та знаннями. Раніше закінчуйте роботу. Дім потребуватиме ваших рук. Більше часу ввечері проведіть з родиною. Допомагайте сусідам. Подбайте про здоровий раціон харчування. Не ігноруйте поради дієтолога. Раніше лягайте спати – почуватиметеся здоровішими".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Вас розпиратиме від ідей та натхнення. Не опустіть нагоди заробити на цьому. Пропонуйте свою продукцію в інтернеті. Вдалий період для запуску інтернет-магазину. Від покупців не буде відбою.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Можна сміливо починати важливі справи. Вам усе вдаватиметься з першого разу. Вдалими будуть покупки. Обирайте смартфони, пилососи та холодильники.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Погоджуйтеся на зустрічі з віртуальними знайомими. Серед них знайдете кохану половинку. Вірте у себе та власні сили. Подавайте резюме на посаду, навіть якщо бракує досвіду. Скоро навчитеся і краще за інших справлятиметеся з обов'язками.

Рак (22 червня - 22 липня)

Уникайте маніпуляторів. Під їхнім впливом наробите дурниць. Не варто слухати намовляння батьків та свекрів щодо того, як будувати стосунки у сім'ї та виховувати дітей. Ви краще знаєте, як знайти спільну мову з найріднішими.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Перегляньте фінансові плани на весну. Віддайте борги. Це день відкриттів і зізнань. Довідаєтеся таємниці, які кохані приховували багато місяців.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Частину зарплати заморозять. Це зіпсує настрій. Доведеться відмовитися від запланованих покупок. Не засмучуйтеся. Все, що придбаєте цього дня, все одно не служитиме довго. Особливо взуття.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Користуйтеся послугами швейних ательє. Отримаєте оригінальну спідницю чи сукню за вигідною ціною. Не критикуйте друзів, бо залишитеся на самоті. Не беріть роботу додому на вихідні. Проведіть цей час з родиною.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Часто будете повертатися думками в минуле. Проаналізуйте помилки, аби не допускати їх у майбутньому. Це час вигідних фінансових пропозицій. Вам запропонують нову посаду. Зірки обіцяють збільшення сімейного кошторису.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

У магазині техніки поради консультантів можуть збити з правильного вибору. Оберіть марку і модель, яка не один рік успішно служить вашим родичам чи друзям. Коли відчуваєте втому, приляжте. Швидко відновитися допоможе обідній сон.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Грошей вдосталь, але купити за них можете менше, ніж торік. Від кредитів утримайтеся. Це невдалий час для стрижки та фарбування волосся. Зате будете задоволені роботою косметолога та масажиста.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Важко буде встояти перед спокусою купити ще одну сукню чи туфлі. Шопінг підніме настрій і допоможе на деякий час розслабитися. Але витрачати на нього усі гроші – нерозумно. Частіше дивіться у вічі коханим і дітям. Розумітимете одне одного без слів. У раціоні замініть м'ясо морською рибою.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Уникайте сайтів знайомств. Не варто заводити романи з іноземцями та партнерами, набагато молодшими за вас. Після обіду можна пересаджувати вазони та сіяти розсаду перців і помідорів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...