Сьогодні не всі починання принесуть успіх: Гороскоп на 27 січня

27 січня похід магазинами краще відкласти. Особливо якщо планували придбати взуття. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Ви отримаєте гарну винагороду за роботу у грудні, - говорить астрологиня. – Зірки штовхатимуть людей на непродуманий ризик. Не слід довіряти чужим словам. Зберігайте критичне мислення. Відкладіть переїзд на нове місце проживання чи перехід на нову роботу. Цього дня ламатимуться прилади й верстати. Виходитиме з ладу техніка. Не варто купувати морозиловки, холодильники і посудомийні машини. Вони прослужать недовго. Пильнуйте на автошляхах. Збільшується кількість аварійних ситуацій. Не залишайте малечу без нагляду. Остання п'ятниця місяця буде щедрою на грошові винагороди. Більше грошей стане у кишенях Дів та Козерогів. Щасливішими себе почуватимуть Водолії і Терези. На вас чекають премії і кар'єрний ріст".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Здавати своє авто у ремонт не варто. Робота майстрів розчарує. Вкладайте гроші у нерухомість. Добрий час для придбання гаража.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Кохані бажатимуть відпочинку. Влаштуйте вечерю зі свічками, перегляньте улюблене кіно. Шлунок не сприйматиме екзотичну кухню. Відмовтеся від мідій, суші та гострих спецій.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

На вихідних з'ясуєте, що вас підставив хтось із друзів. Годі брати все близько до серця. Доведеться лікувати невралгію та безсоння.

Рак (22 червня – 22 липня)

Вам вдаватиметься усе, за що візьметеся. Це вдалий період, щоб просуватися кар'єрними сходами. Не заздріть чужому успіху. Порадійте за дітей і коханих, станьте їхньою опорою. Може раптово підвищитися артеріальний тиск. Слідкуйте за роботою серця, не зловживайте кавою.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Хотітимете зустрічей і розваг. Для коханих кожна така вилазка до товариства буде стресовою. Не ображайтеся на їхнє бажання залишитися вдома.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Робочі проблеми залишайте за порогом дому. Кохані втомилися від вашого бурчання. Не перетворюйтеся на енергетичних вампірів. Цінуйте те, що маєте.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

В особисте життя наполегливо втручатимуться родичі. Непереливки буде неодруженим. Вас знайомитимуть, тягнутимуть на побачення.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Цінуйте тих, з ким пліч-о-пліч багато років. Кращої пари годі шукати. Це хороший час для пошуку друзів, але не коханої половинки. Не розповідайте про свої плани колегам, бо вкрадуть ваші ідеї. Робіть те, що задумали. Результат вас приємно здивує.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Працьовиті шукають можливості, ледачі – причини. Не давайте обіцянок вірності. Незабаром ситуація зміниться. Можете закохатися у когось іншого.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Кризу переживуть пари, які готуються до шлюбу. Дехто передумає створювати сім'ю. Сваритиметеся з сусідами, друзями і кумами. Приводів для суперечок вистачає. Не розпочинайте війну. Утратите довіру близьких людей.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Близькі намагатимуться вас повчати. Це дратуватиме. Не беріть під опіку племінників і внуків. Нехай їхнім розвитком займаються батьки. Довіряйте інтуїції. Зумієте вчасно спинитися і не накоїти помилок. Не варто змінювати роботу чи професію.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Високою буде плодючість організму. Час подумати про поповнення у родині. Вивчайте свій родовід, записуйте спогади старших членів родини. Збирайте фото пращурів для сімейного архіву.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....