Сьогодні зорі сприяють чотирьом знакам зодіаку: Гороскоп на 16 березня

16 березня багато справ доведеться відкласти через збій комп'ютерної техніки. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не варто встановлювати нові програми чи видаляти файли, щоб очистити пам'ять на ноутбуці, - говорить астрологиня. – Випадково знищите важливі фото чи документи. Люди жадатимуть краси. Перукарі і візажисти допоможуть досягти бажаного результату. До салону краси краще іти увечері. Вам приємно буде дивитися у дзеркало, а коханим – на вас. Щастя прийде у сім'ї, які цього дня стануть батьками. Багатими та щасливими себе відчують Тельці, Леви, Діви та Козероги. Досить сумніватися. Робіть те, що задумали, і не шкодуйте ні про що".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не варто брати гроші у банку чи кредитній спілці. Уникайте стосунків із людиною, яка багатша за вас. Почуватиметеся нерівнею партнеру.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Ставте перед собою високі цілі. Цього тижня вдасться більше, ніж будь-коли. Спостерігайте за колегами. Не заздріть успіху, а переймайте досвід.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не переїдайте. Важкість у шлунку призведе до зниження працездатності. Не витрачайте час на пусті балачки. Беріться до роботи на світанку. Цього дня вдасться заробити, як за тиждень.

Рак (22 червня – 22 липня)

На любовному фронті помилятиметеся з вибором. Почнете стосунки з партнером, який видаватиме себе не за того, ким є насправді. Не шукайте пару серед колишніх коханих. Історія повториться і завдасть ще більше болю. Пийте гранатовий сік, їжте нежирне м'ясо. Це підвищить рівень гемоглобіну у крові.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Почнете день із сварки. Вимагатимете більше уваги до себе від коханих, друзів і начальства. Здаватиметься, що вам приділяють мало часу. Відчуєте, що заслуговуєте на кращі умови праці і вищу зарплатню.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не варто іти до магазину без списку покупок. Придбаєте багато зайвого. Не витрачайте гроші на автомобілі та нерухомість. Покупки розчарують. Якщо потрібно проконсультуватися з лікарем, зателефонуйте. Без потреби не йдіть до поліклініки.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Марно шукаєте підтримки серед родичів. Вони вислухають, а згодом пліткуватимуть про вас. Не лізьте у стосунки друзів, бо несвідомо можете зруйнувати чужу сім'ю. Одягайтеся тепліше, не сідайте на холодні лави. Є ризик простудити нирки.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Грошей обмаль, але ви знайдете, де заробити більше. Не дозволяйте себе умовити чи обманути. Відстоюйте власні інтереси серед бізнес-партнерів та у колективі. Вдало пройдуть подорожі у місця вашого дитинства. Провідайте літніх родичів. Поцікавтеся у них історією своєї родини.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Романтичні стосунки зайдуть у глухий кут. Не намагайтеся закохати когось у себе, змінюючи зовнішність чи манеру поведінки. Ви подобатиметеся своєму оточенню такими, якими ви є.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Щоб сподобатися комусь, залишайтеся самі собою. Не варто погоджуватися на нову посаду. Уникайте службових романів. Це позначиться на кар'єрі.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не намагайтеся обвести коханих навколо пальця. Ви шукатимете більш гідної кандидатури, кохані теж вестимуть подвійну гру. Не використовуйте косметику, термін придатності якої вийшов.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Братиметеся за безліч справ, тому залишиться мало часу на себе. У пам'яті спливе багато дитячих образ. Не марнуйте часу, щоб звинуватити у всьому батьків. Спробуйте пробачити і забути. Відновити сили допоможе повноцінний сон.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...

Гороскоп на 28 березня для всіх знаків зодіаку

четвер, 28 березень 2024, 5:14

18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на с...