Сонячне затемнення співпаде з молодиком: Астролог назвала всі доленосні події червня 2021

Червень 2021 року буде наповнений важливими астрологічними подіями. Венера в Раку загострить наші почуття, Сонячне затемнення подарує нам підприємливість, перехід Марса в знак Лева - колосальну енергію, а повний місяць в Козерозі - стриманість. Не варто забувати і про ретроградний Меркурій, який буде в такому положенні майже весь місяць. Що нам чекати від цих подій - читайте далі в нашому матеріалі. Про це нам розповіла відомий астролог Аріна Артуровна, передають Патріоти України.

Венера в Раку з 2 по 27 червня

Це прекрасний період для того, щоб навести порядки в сімейних, любовних справах. Виїхати з сім'єю на природу або просто поснідати разом недільного ранку. Така Венера дуже любить сімейні традиції і цінності, непогано обзавестися ними в цей період для зміцнення стосунків.

"Буде спостерігатися висока емоційність, чутливість, вразливість в любовних справах. Але зате в цей період можна відчути реальну споріднену душу, зрозуміти хто "твоя людина", - розповідає астролог.

Експерт попередила, що цей час не підходить для нових знайомств, так як вони будуть вельми сумнівними і неоднозначними. А ось для старих знайомств, відносин, повернення колишніх почуттів і виправлення помилок в існуючих парах - підходить ідеально.

З 2 по 27 червня настрій може бути вельми мінливим і нелогічним, розслабляє в такі моменти сім'я, рідні, будинок, надійна людина поруч і забезпеченість.

"Приділіть час своїм батькам, подбайте про свій будинок, зробіть ремонт або полагодьте неполадки, якщо потрібно. Приготуйте з коханою людиною смачну їжу, запаліть свічки, поставте красиву музику і запросіть старих друзів - ви відчуєте глибину і душевність спілкування та емоцій", - говорить експерт.

Рак досить невпевнений в собі знак, тому шукає постійних доказів любові, для нього важливий особливий погляд, магія, дотик, тонкий емоційний інтуїтивний зв'язок, який видимий тільки вам удвох.

Розкішний час, щоб поділитися своїми емоціями, зізнатися в почуттях, проявити любов, турботу і розуміння. Оточення стає більш сентиментальним і романтичним.

Головне не замикатися в собі, якщо є проблеми, а звернутися до психолога, астролога або близькою по духу людиною за порадою. Так як на таких аспектах, замикаючись в собі і фокусуючись на негативі, можуть бути незворотні наслідки.

"Бажання любити і бути коханим затьмарює все, навіть розум. Хочеться швидше створити сім'ю, народити дітей. Але цей період не підходить для заручин, реєстрації відносин і знайомств з батьками. Так як у нас зараз ретроградний Меркурій, статичний Нептун і Юпітер", - додала Аріна.

У сфері фінансів це несприятливий час, щоб вкладати в нерухомість, політику, ілюзорне уявлення проектів, нереалістичність ідей, нездійсненні обіцянки, обмани і шахрайство.

Молодик 10 червня і сонячне затемнення в Близнюках

Затемнення буде проходити за участю ретро Меркурія, Нептуна і Сатурна, що буде зачіпати теми кар'єри, роботи, зобов'язань і почуттів. Сонячне затемнення в Близнюках буде давати енергію і підприємливість.

У політичній і військовій сфері може викликати раптові переміщення армій і виступ лідерів громадських організацій з неправдивою інформацією.

Рекомендується в цей час:

  • займатися торгівлею,
  • розширювати спілкування,
  • виступати на публіці,
  • змінювати сферу діяльності.

Не рекомендуються:

  • Тривалі поїздки і далекі подорожі.
  • Укладання договорів.
  • Давати обіцянки.
  • Порожня балаканина.
  • Лікування і оперування органів дихання, бронхів, легенів, трахеї. А також язика, нервової системи і верхніх кінцівок від пальців до плеча.

Зазначимо, що кільцеве сонячне затемнення розпочнеться близько 13:41 за київським часом і триватиме півгодини.

Марс переходить в знак Лев (11 червня - 29 липня)

"Марс у Леві дає колосальну енергію, волю, творчі здібності, визнання, похвалу і багато лестощів. Прекрасний Марс для починань, але не зараз, так як ретроградний Меркурій, статичний Юпітер і Нептун. Тому краще обмірковувати грандіозні ідеї, радитися, а приймати рішення і діяти вже в липні", - радить Аріна Артуровна.

Як і в Овні тут буде присутня відмінна зубаста хватка за справу, проект, людину, підприємливість, але на відміну від Овна, у Лева сильніше твердість і цілеспрямованість, так як це фіксований і постійний знак.

"Природний талант керівника, так як самовпевненість людей в такий період викликає у інших довіру. Хочеться бути найпершими, добре усуваються суперники. Період прекрасний для занять творчістю, ютюбом, дітьми, хобі, для участі в різних змаганнях. Організація заходів, ігор, навчання і школи підуть продуктивно", - додала астролог.

Повний місяць в Козерозі 24 червня

Повний місяць в Козерозі пройде більш стримано, ніж зазвичай. Особливих емоцій він не дасть, але допоможе сконцентруватися на певній програмі дій і задуманому вами плані. Прекрасно в такі дні планувати планування, тим більше що вже Меркурій пішов в прямий (директний) рух.

Все що відволікає вас від мети - прибирайте і відрізайте, не шкодуючи. Цей період (плюс два дні) хороший для розподілу обов'язків, організаційних питань, звернення до вищих органів або інстанції. Саме час для початку довготривалих проектів.

Здоров'я: добре для косметичного догляду за шкірою, волоссям і нігтями. Також проводити дренажі і детокси організму. У ці дні збільшується ризик переломів кісток, так само може нити спина і поперек. Бережіть себе.

Фінанси: економити і накопичувати, доцільно розпоряджатися фінансами.

Відносини: підходить для конструктивних розмов і довгострокових пропозицій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....