Справжні нарциси: Астрологи назвали найбільш самозакохані знаки Зодіаку - не зважають на інших

Астрологи склали рейтинг знаків Зодіаку, які є найбільш самозакоханими. Їх мало цікавить чуже життя, головне, щоб вони були в центрі уваги, передають Патріоти України.

Діва

Їх нарцисизм проявляється в тому, що вони вважають себе найрозумнішими. Вони знайдуть тисячу способів довести, що ви дурніші за них. Також вони завжди прагнуть до досконалості, тому в партнери вибирають собі ідеальних людей. Але їм потрібно бути готовими до того, що при всій своїй ідеальності вони злегка будуть не дотягувати до Дів.

Телець

Тельці володіють неймовірною харизмою, тому вважають, що вся увага повинна бути прикута тільки до них. Є в них і мінуси. Наприклад, Тельці не вміють співчувати. Їх турбують тільки власні проблеми, тому навіть не намагайтеся виливати їм душу.

Лев

Леви зациклені на собі, на своїй зовнішності і здоров'ї. Вони роблять все для того, щоб сяяти яскравіше всіх. Їх мало хвилює думка інших людей, бо вони вважають себе розумнішими. Більш того, вони максимально роблять для того, щоб комфортно жити. І, до речі, за рахунок інших людей теж. Їм подобаються подарунки, увага, турбота. Ось тільки віддавати багато натомість вони не готові.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Гороскоп на 18 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 18 квітень 2024, 5:20

Це десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. День обіцяє бути досить напруженим і емоційно насиченим для багатьох. Можливо, ви почуєте важливі новини або стикнетесь з несподіваними змінами у своєму житті. Важлив...