Справжній камінь замість серця: Астрологи назвали найбільш безсердечні знаки Зодіаку

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які тільки на перший погляд можуть здатися лапочками. Але з часом ви зрозумієте, що кігтики у них дуже довгі і гострі, передають Патріоти України.

Скорпіон

Якщо зачепити почуття Скорпіона, то весь світ огорне суцільна темрява. Вони можуть бути дуже агресивними і навіть можуть нападати. Це ті люди, які з легкістю полізуть у бійку, а потім ще й витончено помстяться. Скорпіонів варто побоюватися, оскільки це один з найбільш злих і потайних знаків Зодіаку.

Телець

Якщо Скорпіони мстять нишком, то Телець одразу виплесне на вас весь свій негатив. Астрологи не рекомендують грати з їх почуттями, бо повернути довіру Тельця дуже складно. Він буде всіляко вас ігнорувати, поки не трапиться якесь диво.

Водолій

Попри всю його дружелюбність, Водолій часом усувається навіть від найближчих людей. За допомогою цієї прохолоди вони намагаються убезпечити себе. Часом людям може здаватися, що Водолії до них байдужі, але це не так. Переконайте його в щирості своїх намірів і тоді вам буде легше спілкуватися.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...