Спроба захоплення Києва росіянами буде: Відома екстрасенс назвала найнебезпечніший період

Астролог-таролог Ганна Єфремова вважає, що росіяни знову спробують захопити столицю України Київ, передають Патріоти України.

«Період, коли найбільш вірогідні дані дії — з моменту, коли Марс розгорнеться у прямий рух після 10 січня 2023 року. І Сатурн повільний, і поки він змінить положення та розкрутить свої аспекти після 17 січня, може пройти кілька тижнів як мінімум. Найнебезпечніші періоди — з кінця січня по кінець лютого 2023 року. Так що краще переміститися у безпечніші місця, це для тих людей, які вагаються і не прийняли ще остаточних рішень», — стверджує Єфремова .

За її словами, спроба буде невдалою, після чого з великою ймовірністю розпочнеться переговорний процес, ініційований росією. Втім, путін не має наміру здавати позиції і закінчувати війну за будь-якого розкладу. У кремлі готові брати паузи, зазнавати деяких втрат і поразок. Однак російський президент не відступить від своєї мети, поки живий і перебуває при владі.

«Хороша новина в тому, що Україна має неймовірні можливості у військових справах, починаючи з весни, і це справді поворотний час!» — додала вона.

А ось нинішня зима, як стверджує Ганна Єфремова, може стати найскладнішою та кровопролитнішою за всю історію незалежної України та й росії також. Остання заходить у «затяжне піке» у питаннях масових поховань, пошуку зниклих безвісти, обмеження у пересуванні, масових заворушень та диверсій, зубожіння.

«Для росії друга половина року стане складнішою за першу у рази» , — зазначила вона і додала: «2023 дає неймовірні шанси Україні на максимальний успіх, сподіваюся що апогеєм стане перемога над ворогом!»

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 28 квітня для всіх знаків зодіаку

неділя, 28 квітень 2024, 5:20

Овен. Із самого ранку ви відчуєте натхнення, яке допоможе вам реалізувати все задумане. День буде насиченим, завдяки чому ви зможете завершити розпочаті справи і почати щось нове. Телець. Діліться з однодумцями своїми ідеями. Серед них можуть бути люди...

Гороскоп на вихідні 27-28 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 квітень 2024, 5:20

Овен (21.03-19.04) . Вихідні для вас будуть наповнені енергією та пригодами. Ви можете знайти себе у захоплюючих пригодах або спробувати щось нове. Будьте відкриті до можливостей і насолоджуйтеся кожною хвилиною. . Телець (20.04-20.05) . Ці вихід...